Huis verkopen Bathmen

Uw huis verkopen in Bathmen kan een hele onderneming zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om een taxatie van uw huis te laten maken, zodat u zelf een inschatting heeft van wat het u kan gaan opleveren. Het is daarom belangrijk dat u een verkoopmakelaar vindt die de beste prijs voor uw huis kan regelen. Zoekt u een verkoopmakelaar die zich volledig inzet en uw wensen op de eerste plaats zet? Dan is MIQA Makelaardij dé verkoopmakelaar waar u naar op zoek bent. Wij zetten ons volledig in voor het verkopen van uw huis in Bathmen.

De belofte van MIQA makelaardij

Bij het verkopen van uw huis in Bathmen belooft MIQA Makelaardij optimaal te communiceren met zowel de makelaar als met zijn achterban. Daarnaast beloven we:

  • alle stappen tijdens het verkoopproces met u te delen, zodat u altijd op de hoogte bent van de stand van zaken;
  • uw huis als een warm welkom voor potentiële kopers te laten voelen;
  • goed te luisteren naar uw wensen;
  • zorgvuldig advies te geven bij alle stappen van het verkopen van uw huis in Deventer.

Door samen met MIQA uw huis te verkopen, zorgt u ervoor dat uw woning goed in de etalage staat, dat u bij iedere stap bij de hand wordt genomen door onze specialisten en dat de verkoop en overeenkomsten zo eerlijk en transparant mogelijk worden uitgevoerd.

 

Huis Verkopen Bathmen
Vrijstaand Huis In Bathmen In De Verkoop

Hoe verkopen we uw huis in Bathmen?

Het is essentieel om uw huis boven andere huizen in de verkoop uit te laten springen. Bij het verkopen van uw huis is het belangrijk dat er een hoge aantrekkingskracht op potentiële kopers is. MIQA Makelaardij laat uw huis opvallen op een onderscheidende wijze. We steken uw huis in een mooi en uniek jasje dankzij onze jarenlange ervaring, creatieve inslag en ons vermogen om buiten de lijntjes te kleuren. Zo garanderen wij dat uw te verkopen huis in Bathmen wordt opgemerkt, want niet één huis is zoals de uwe. Heeft u hier nog vragen over, neemt u dan ook een kijkje op de website bij de veelgestelde vragen.

Samen met MIQA Makelaardij wordt uw huis verkoop-klaar

MIQA Makelaardij werkt met een team van specialisten, met ieder een eigen vakgebied. Dit team aan specialisten heeft jarenlange ervaring met het verkopen van huizen. Onze specialisten halen het beste uit zichzelf om uw huis te verkopen in Bathmen. Dit doen ze door alle ervaringen en expertises te bundelen. Zo helpt onze interieurstylist u met het foto-klaar maken van uw huis. Hierbij is elk detail belangrijk, zodat alle pluspunten van uw huis opvallen. Daarna volgt het laten maken van professionele foto’s van uw huis. Heeft u moeite met het vinden van een professionele fotograaf? Wij hebben een vakfotograaf in huis die uw te verkopen huis in Bathmen van haar beste kant laat zien. In de tussentijd staat ons team op kantoor voortdurend klaar voor al uw vragen. Het team van MIQA zorgt ervoor dat het gehele proces probleemloos verloopt. Hierbij communiceren we transparant en prettig met u.

Huis Verkopen Bathmen 1

Contact huis verkopen Bathmen

Wij staan altijd vol enthousiasme voor u klaar. Met een op maat gemaakt plan van aanpak, passend bij uw wensen, zorgen we er samen voor dat het verkopen van uw huis in Bathmen op rolletjes loopt. Bent u benieuwd naar onze werkwijze bij het verkopen van uw huis? Bel ons dan gerust of maak een afspraak via mail. Uiteraard bent u van harte welkom om langs te komen op kantoor, dan zorgen wij dat de koffie voor u klaarstaat.