Volledige Ontzorging

Volledige ontzorging

Ons hele team is gedreven om jou de beste service te leveren en je in het gehele traject te ontzorgen. Iedereen op ons kantoor heeft hierin zijn of haar eigen taak. Vanaf het moment dat je ons opdracht geeft voor de verkoop tot aan het zetten van de handtekening bij de notaris, staan wij je bij. Wij staan bekend om onze ongedwongen en persoonlijke sfeer én onze snelheid van reageren.

Werkwijze

De mooiste presentatie

Er is maar één kans voor een goede eerste indruk. Je krijgt de hoogste prijs, wanneer je woning door zoveel mogelijk kijkers wordt opgemerkt. Daarom besteden we hier zoveel tijd aan.

Samen bespreken we hoe je huis er zo aantrekkelijk mogelijk uit gaat zien voor de verkoop. Dit hoef je niet alleen te doen: Irma geeft je daarbij advies. Ieder zijn vak! Haar frisse blik gecombineerd met jarenlange ervaring maakt dat soms een paar praktische tips al volstaan om je huis er helemaal welkom uit te laten zien. Foto’s maken doen wij niet zelf, daar is echt een specialist voor nodig. Wij gaan mee met de fotograaf en zorgen voor de puntjes op de i.

Binnenshuis Aantrekkelijk Verkopen
Transparantie In Verkopen Huis

Transparant en open

Wij informeren je altijd over alles wat wij doen. Hiervoor maken wij een app-groep met je aan, kan je alles rondom je woning volgen in ons online klantendossier en heb je al onze mobiele nummers, mocht er een acuut noodgeval ontstaan. Onze binnendienstmedewerkers Marije en Annemarie zijn de ‘spin in het web’. Zij plannen de agenda’s, zijn volledig op de hoogte van alle lopende zaken en zetten acties uit waar nodig.

Uitgebreide bezichtigingen

Oprechte interesse en aandacht. Voor elke bezichtiging nemen wij uitgebreid de tijd. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat een kijker zich thuis gaat voelen in je huis.

Bezichtigen Huis Verkopen
Jij Blij Wij Blij Huis Verkopen Miqa 1

En vooral veel plezier!

Jij blij, wij blij. Ons hele team houdt van huizen en van het werken met mensen en hebben echt een passie voor makelen; MIQA makelt.

Meer weten?