Samen een huis kopen met MIQA

U doet het niet vaak, een huis kopen. Dit is ons dagelijkse werk, al jarenlang. Wij kijken met een heel andere blik dan u. En dat is logisch, want u gaat er wonen en wij beschermen u tegen een miskoop. En dat kan u veel geld opleveren. Maar ook minder stress en zorgen. Die zorgen nemen wij van u over. Zaken als bouwtechnische gebreken, wat is de bestemming, hoe zit het met de erfdienstbaarheden? Zoeken wij allemaal voor u uit. Logisch dat u hier niet bij stilstaat.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Een appartement kopen

Als u een appartement koopt, gaat het nog verder. U heeft dan te maken met een Vereniging Van Eigenaren.  Wilt u met al die kleine lettertjes opgezadeld worden, terwijl u alleen maar bezig wilt zijn met het huis waar u verliefd op bent ? Nee toch? Laat dat maar lekker aan ons over. Wij zijn dol op kleine lettertjes.

MIQA levert kwaliteit

Door onze opleiding, ervaring en kennis van de markt kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Ook kennen wij de makelaars goed en daar kunt u uw voordeel mee doen. Door ons uitgebreide netwerk  krijgen wij vaak als eerste inzicht in de huizen die op de markt komen. Hierdoor hebben we een voorsprong. We horen extra informatie over nieuwbouwprojecten. Al deze informatie kan van groot belang zijn bij het zoeken naar uw droomhuis.

Bekijk ons aanbod van diverse woningen.
Wilt u weten hoe wij te werk gaan bij het aankooptraject? Ga dan naar onze werkwijze.

Heeft u nog vragen?

Dat kunnen wij ons voorstellen.

Neem contact met ons op