Samen Een Huis Kopen

(Geen) dagelijkse kost

U doet het niet vaak, een huis kopen. Dit is ons dagelijkse werk, al jarenlang. Wij kijken met een heel andere blik dan u. En dat is logisch, want u gaat er wonen en wij beschermen u tegen een miskoop. En dat kan u veel geld opleveren. Maar ook minder stress en zorgen. Die zorgen nemen wij van u over. Zaken als bouwtechnische gebreken, wat is de bestemming, hoe zit het met de erfdienstbaarheden? Zoeken wij allemaal voor u uit. Logisch dat u hier niet bij stilstaat. Wij helpen u daarom graag om samen een huis te kopen.

Een appartement kopen

Als u een appartement koopt, gaat het nog verder. U heeft dan te maken met een Vereniging Van Eigenaren.  Wilt u met al die kleine lettertjes opgezadeld worden, terwijl u alleen maar bezig wilt zijn met het huis waar u verliefd op bent ? Nee toch? Laat dat maar lekker aan ons over. Wij zijn dol op kleine lettertjes.

 

Samen Een Huis Kopen
Samen Een Huiskopen

Werkwijze samen huis kopen

Als we samen een huis gaan kopen, is het wel belangrijk dat we op een lijn zitten. Daarom beginnen we met een kennismakingsgesprek. Hier kunnen wij in kaart brengen wat precies jullie behoeftes en mogelijkheden zijn.  Als alles duidelijk is gaan wij voor jullie op zoek naar een huis dat past bij jullie wensen. Ontdekt u zelf een huis interessant lijkt? Laat het ons dan weten, dan regelen wij via ons uitgebreide netwerk zo snel mogelijk een bezichtiging.  Zeer geïnteresseerd in het huis en wilt u er mee verder? Dan doen wij een vervolgonderzoek, hier kijken we bijvoorbeeld naar het checken van het verplichte energielabel, de bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden, recht van overpad, de kadastrale gegevens. Als alles in kaart is gebracht en we een goed beeld hebben van de waarde van het huis, doen we het openingsbod! Hopelijk is bod bod genoeg om samen het huis te kopen. Wilt u weten hoe het na het openingsbod verder gaat? Klik dan hier.

 

MIQA levert kwaliteit

Door onze opleiding, ervaring en kennis van de markt kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Ook kennen wij de makelaars goed en daar kunt u uw voordeel mee doen. Door ons uitgebreide netwerk  krijgen wij vaak als eerste inzicht in de huizen die op de markt komen. Hierdoor hebben we een voorsprong. We horen extra informatie over nieuwbouwprojecten. Al deze informatie kan van groot belang zijn bij het zoeken naar uw droomhuis.

Bekijk ons aanbod van diverse woningen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een bepaalde woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, dan helpen onze ervaren makelaars u graag verder!

Foto Tom