Maak kennis met de MIQA methode

Van plan de campagne tot sleuteloverhandiging

1 Plan de campagne

Icon Plan De Campagne Plan de campagne

Samen met jou maken we een plan de campagne. Dit doen we nadat Tom of Bart je huis hebben bekeken en een waarde hebben bepaald. Minimaal twee mensen van MIQA komen bij je langs voordat de woning te koop komt. Zodat er altijd iemand op kantoor alles weet van je huis, mochten daar vragen over zijn.

Gratis waardebepaling
Plan De Campagne Werkwijze

2 De presentatie

De Presentatie De presentatie

Wij informeren je altijd over alles wat wij doen. Samen bespreken we hoe je huis er zo aantrekkelijk mogelijk uit gaat zien voor de verkoop. Irma geeft je daarbij advies. Ieder zijn vak! Ook worden er fraaie plattegronden van je huis gemaakt die in grote lijnen met je interieur worden ingericht zodat de kijker precies de foto met de plattegrond kan matchen. Nadat je huis fotogeniek wordt bevonden, komt de fotograaf. En dan is het zover. Je huis kan in de verkoop!

Werkwijze Presentatie

3 Marketingmix

Marketingmix Marketingmix

We stellen vervolgens een marketingmix samen. Dat wil zeggen: we plaatsen je huis op Funda en op onze website. We laten een eigen website van je woning maken, waarin alle relevante informatie van je woning voor een kijker te vinden is. Wij verspreiden het nieuws via onze social media kanalen, als Facebook en Instagram.

Werkwijze Marketingmix

4 Te-koop buis

Te Koop Buis Te-koop buis

Wist je dat wij de enige zijn die een speciaal gepatenteerde te-koop BUIS hebben, in plaats van een te-koop bord? Deze valt enorm op wat extra aandacht (dus reclame) voor je te koop staande huis betekent. En heb je onze VERKOCHT bordjes al gezien bovenop de buis? Maar ook onze gevelvlag en balkondoeken zijn herkenbaar in heel Deventer.

Werkwijze Stap 4 Te Koop Buis

5 Bezichtigingen

Bezichtigingen Bezichtigingen

De voorbereidingen zijn klaar en er worden bezichtigingen gepland. Onze makelaars begeleiden de bezichtiging en vertellen alle ins en outs van je huis. Hiernaast verzorgen wij het landelijke NVM Open Huis dat tweemaal per jaar plaatsvindt en op de eerste zaterdag van de maand de MIQA Kom & Kijk dag. Je kan je woning kosteloos voor deelname opgeven.

Werkwijze Bezichtiging

6 De onderhandeling

De Onderhandeling De onderhandeling

Wordt er na de bezichtiging een bod gedaan, dan voert onze makelaar de onderhandelingen namens jou. Het hele proces door houden wij je op de hoogte. Je kan ook zelf de voortgang volgen via ons klantdossier MOVE: wij houden alles netjes voor je bij. Bel ons te allen tijde, wij staan voor je klaar en weten dat een huis verkopen niet zomaar iets is. Je wilt gewoon weten wat er speelt. En daar is ons hele team zich van bewust.

Werkwijze Onderhandel

7 De koopakte

De Koopakte De koopakte

Je huis is verkocht, hoe nu verder? Raquel maakt de koopakte op en bespreekt deze uitgebreid met je. Of je tekent digitaal, net wat je zelf wilt. Deze wordt door jou en de kopende partij getekend. Daarna wordt de akte naar de notaris gestuurd, deze handelt het vervolgens verder af. In de tussentijd zijn wij nog steeds beschikbaar voor jouw vragen. Misschien moet je een ander huis zoeken? Heb je vragen over de financiering? Of wil je gaan verbouwen? Ook met nieuwbouw zijn wij zeer bekend. Schroom niet, laat het ons gewoon weten.

Werkwijze Onderhandeling

8 Sleuteloverhandiging

Sleutel Overhandiging Sleuteloverhandiging

De dag van de aktepassering is daar. Vooraf doen we een laatste inspectie, zodat we zeker weten dat alles goed verloopt. Er zijn altijd nog wel wat weetjes te vertellen over het huis, dit is dé gelegenheid om die nog even te bespreken. Daarna gaan we gezamenlijk naar de notaris. Nog steeds bewaken wij jouw belangen. En dan is de handtekening gezet kunnen de sleutels worden overhandigd aan de kersverse eigenaren. Zelfs als je daarna nog vragen hebt, in welke vorm dan ook, staan wij voor je klaar. Eens onze klant, altijd onze klant, is ons streven.

Werkwijze Sleuteloverhandiging

SAMEN JE HUIS VERKOPEN?

IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Gratis waardebepaling Neem contact op 0570 - 65 95 95 info@MIQA.nl