Nieuwbouwprojecten

U kunt u laten inschrijven op de interesselijst voor nieuwbouwprojecten. Op deze wijze blijft u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. U kunt uw interesse kenbaar maken via info@MIQA.nl.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Johannes Aupingkwartier

Wonen in het Johannes Aupingkwartier

In het Johannes Aupingkwartier heb je een ruime woningkeuze. Het gevarieerde plan bestaat uit 121 woningen en 36 zorgappartementen. Koop en huur. En in verschillende prijsklassen. Ben je starter op de woningmarkt? Of heb je een beperkt budget? Wij bieden graag oplossingen om onze koopwoningen ook voor jou bereikbaar en betaalbaar te maken.
Johannes Aupingkwartier wordt in verschillende fasen ontwikkeld. De eerste fase bestaat uit blok 10 en blok 9, gelegen aan de buitenrand van de wijk.

Voel jij je thuis in een stoere woonomgeving? Dan is het Johannes Aupingkwartier jouw gedroomde thuis! Met deze robuuste, maar tegelijkertijd frisse en knusse wijk werkt Ter Steege Bouw Vastgoed vol trots aan een bijzonder stukje Deventer. Met woningen voor ieder wat wils, dus ook voor jou!

Wat het Johannes Aupingkwartier zo bijzonder maakt? De locatie, aan de Laan van Borgele in Deventer. Een fijne plek, dicht bij voorzieningen als school, winkelcentrum en sportgelegenheden. Maar ook een historische plek met karakter, waar beddenfabrikant Auping meer dan honderd jaar lang de beste bedden produceerde. Sinds 2014 staat de locatie leeg. Wij kunnen niet wachten om deze oude fabriekslocatie om te toveren tot een eigentijdse, gezellige woonwijk. En daarmee Deventer nog een stukje mooier te maken!

Tikkeltje anders
Hard van buiten, zacht van binnen. Ook dat is het Johannes Aupingkwartier. Zo herinnert de stevige buitenrand met stoere woonblokken aan het industriële verleden van het gebied. Tegelijkertijd zorgt het vriendelijke binnengebied, met veel ruimte voor groen en ontmoeting, voor gezelligheid en sfeer. Deze allesbehalve standaard wijk maakt jouw woonbeleving in het Johannes Aupingkwartier meer dan uniek.

 

De Vlindertuin

Aan de rand van Deventer, middenin het Johannes Aupingkwartier, komen 10 natuurlijke en energievriendelijke 2-1 kapwoningen. Alle woningen liggen aan een gemeenschappelijke binnentuin, vandaar de naam Vlindertuin.

 

Nieuwlarenstein

De School

Het gebouw De School wordt het monumentale visitekaartje van Nieuwlarenstein. Dit Rijksmonument uit 1912 blijft intact met al zijn fraaie details aan de buiten- en binnenkant. Het behoud van deze details en van de bestaande uitstraling van het gebouw vormt de grondslag voor de restauratie. Architectenlab uit Deventer ontwierp 23 koopappartementen voor mensen die in ‘iets bijzonders’ willen wonen.

Het comfort en gemak van een nieuwbouwwoning

De School biedt haar bewoners de beleving van een geweldig mooi oud gebouw, maar dan wel met het comfort en gemak van een nieuwbouwwoning. Oude details van het gebouw worden geïntegreerd in de woningen en fascinerend gecombineerd met de nieuwbouw elementen. Originele boekenkasten met een entresol, woningen op de bovenste etage met de originele spanten nog zichtbaar, origineel betegelde gangwanden als onderdeel van een doorloop van keuken naar badkamer: de historie is overal.

Een eigen indeling

De koopappartementen variëren in woonoppervlak van zo’n 85 m² tot 239 m². De appartementen hebben een eigen terras, balkon en/of buitenruimte. Elk appartement wordt uniek, omdat de appartementen elk een eigen indeling krijgen. Door de hoge plafonds en de grote ramen van de oude klaslokalen is er veel lichtinval. Bewoners van De School genieten vanuit hun huis van een gezamenlijke binnentuin. Wordt het puur genieten van het uitzicht op de tuin, of wil je ook meehelpen aan het bijhouden van de tuin? De keuze is aan de bewoners. De binnentuin krijgt bloemperken, hagen, verschillende zitjes, gras en misschien wel een kleine boomgaard. Eén ding is zeker: wonen in Nieuwlarenstein wordt echt Stads Buiten Wonen.

  • Woonoppervlak van 85m2 tot 239m2
  • In verkoop
  • In transformatie

Kijk voor meer informatie op http://www.nieuwlarenstein.nl

 

 

 

 

 

Thuis aan de Welle

Op een geweldige plek aan de IJssel, op een steenworp van de Deventer binnenstad, verrijst Thuis aan de Welle. Een fraai nieuwbouwproject met 31 moderne, zeer royale en duurzame appartementen. Ooit resideerden hier de notabelen van de stad. Later werd het een kantoorlocatie, binnenkort wordt het weer een thuis. Thuis aan de Welle; waar u stads kunt wonen aan de IJssel.

 

Stads wonen aan de IJssel

Wonen in de stad wordt steeds populairder. Met de binnenstad, alle voorzieningen en volop levendigheid op loopafstand. Maar ook met de natuur nooit ver weg.

Oog voor detail

Er is veel aandacht voor kwaliteit in materiaalgebruik, afwerkingsniveau en uitstraling. Tot in de puntjes uitgedacht door architect, bouwer en binnenhuisarchitect.

Toekomstbestendig

We bouwen nu voor de toekomst. Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en met oog voor levensloopbestendigheid, waarbij klassiek en modern naadloos in elkaar overvloeien.

 

Kijk voor meer informatie op

www.thuisaandewelle.nl

 

 

 

Het Havenkwartier

Het Havenkwartier is gelegen vlakbij het gezellige centrum van Deventer, een karaktervol gebied dat volop in ontwikkeling is. Aan de eerste havenarm is inmiddels een levendig gebied ontstaan waarin industrieel erfgoed, ondernemerschap, kunst en cultuur, horeca en wonen gecombineerd worden met de nog werkzame binnenhaven.

 

Een woontoren

Hier werkt Janssen de Jong Projectontwikkeling aan de ontwikkeling van een woontoren van ongeveer 60 meter hoogte. De woontoren is ontworpen door Beltman Architecten en telt circa 84 appartementen, studio’s, lofts en penthouses. Op de begane grond komt een commerciële ruimte. Qua architectuur wordt aansluiting gezocht bij het industriële verleden van het gebied en bij de Grijze en de Zwarte Silo.

Het gebied

Een levendig, gastvrij, cultureel havengebied dat in een rap tempo aan het ontwikkelen en veranderen is. Een bont gezelschap van ondernemers, bewoners en bezoekers maakt het spannend en gevarieerd. Een multifunctioneel industrieel-historisch en stads karakter.

 

Kijk voor meer informatie op

www.appartementenhavenkwartier.nl

 

Colmschate in Deventer

De voormalige melkfabriek aan de Stationsweg in Colmschate die de laatste jaren als kantoor gebruikt werd, maakt in de toekomst plaats voor 41 woningen, bestaande uit 24 rijwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. De karakteristieke schoorsteen van de fabriek blijft deels behouden en komt in eigendom van de bewoners zelf.

 

Een knipoog naar het verleden

De door I’M Architecten ontworpen fabriekswoningen en de mooie twee-onder-een-kapwoningen met schoorsteen zijn een knipoog naar het verleden. Langs het spoor komt een rij woningen met een dove gevel die het plan afschermt van het geluid van het spoor.

Het plan is nog volop in ontwikkeling, daarom is nog niet bekend over hoe de woningen er binnen uit gaan zien of wat de prijzen worden. We verwachten dat de woningen in de loop van 2021 in verkoop gaan.

 

Meer informatie vind je op

www.melkfabriekcolmschate.nl

 

Heeft u nog vragen?

Dat kunnen wij ons voorstellen.

Neem contact met ons op