Actueel
aanbod

Bekijk hier ons actuele nieuwbouwaanbod. Wil je je inschrijven… Mail ons dan om op de interesselijst te komen.

Inschrijven voor nieuwbouw?

Neem contact op
0570 - 65 95 95 info@MIQA.nl

De Rielertuin

Vlakbij het hart van Deventer bouwt Hegeman 6 eengezinswoningen, 12 appartementen en 3 bungalows met slapen en baden op de begane grond. Je woont er heerlijk rustig rond een groen binnenhof. Toch is de gezellige drukte van de binnenstad vlakbij. Op de projectwebsite leiden we je rond. Laat je inspireren en kies de woning die bij je past.

LEES MEER
Funda Presentatie De Rielertuin Deventer4

Steenbrugge

Aan de noordzijde van de historische stad Deventer verrijst het nieuwe dorp Steenbrugge. Een geheel nieuw maar karakteristiek dorp omgeven door prachtige natuur. Binnen Steenbrugge wordt nostalgisch wonen vertaald naar een eigentijdse woonomgeving. De komende jaren worden er verschillende nieuwbouwplannen door Van Wijnen ontwikkeld en tot uitvoering gebracht.

LEES MEER
Steenbrugge Nieuwbouw

De Melkfabriek

Aan de Stationsweg in Colmschate, op de plek van de voormalige zuivelfabriek die in de volksmond bekend staat als de ”de oude melkfabriek” , wordt het nieuwste buurtje van Colmschate gebouwd. Dit wordt een superfijne plek om te wonen, gunstig gelegen ten opzichte van de voorzieningen, gesitueerd rondom een groen fabriekspleintje en met een bijzondere architectuur die de geschiedenis van de locatie ademt. Het nieuwe plan zal bestaan uit 38 grondgebonden woningen.

Download dan de brochure op de website of neem contact op met ons kantoor.

De verkoop is gestart en de toewijzingsprocedure is afgerond. In eerste instantie zijn alle woningen toegewezen. Wel kunt u zich via de projectwebsite inschrijven als reservekandidaat.

LEES MEER
Vogelvlucht 3

In voorbereiding

Een aantal van onderstaande nieuwbouwprojecten zijn nog in voorbereiding en daarom nog niet in verkoop. Neem alvast een kijkje op de projectwebsite, wie weet wordt je droomwoning binnenkort gebouwd.

Inschrijven voor nieuwbouw?

Neem contact op
0570 - 65 95 95 info@MIQA.nl

Het Havenkwartier

Het Havenkwartier ligt vlakbij het gezellige centrum van Deventer. Het is een karaktervol gebied, volop in ontwikkeling. Aan de eerste havenarm is inmiddels een levendig gebied ontstaan waarin industrieel erfgoed, ondernemerschap, kunst en cultuur, horeca en wonen gecombineerd worden met de nog werkzame binnenhaven.

Lees meer
Havenkwartier Nieuwbouw

Afgerond

Benieuwd naar onze afgeronde nieuwbouwprojecten? Hieronder vind je projecten die we onlangs (en met succes!) hebben afgerond.

Inschrijven voor nieuwbouw?

Neem contact op
0570 - 65 95 95 info@MIQA.nl

Buitendelen

In het buitengebied van Deventer wordt via CPO een oud boerenerf omgebouwd tot een unieke woonvorm. Hier worden in totaal 8 woningen gerealiseerd. De bewoners zullen deelnemen aan een coöperatie die de gemeenschappelijk voorziening beheert. Hierbij zijn onder andere een fietsenstaling, een gemeenschappelijk erf, een boomgaard en een gastenverblijf.

Lees meer
Nieuwbouw1

Snippen aan de Dijk

Wil je stads en groen tegelijk wonen? Op het voormalige Kloezeman terrein ontstaat de komende jaren een prachtige nieuwe woonbuurt. Snippen Aan de Dijk is een compleet nieuwe woonomgeving midden tussen het groen met de gezellige historische binnenstad om de hoek. Woongenot staat hier voorop!

Snippen Aan De Dijk Nieuwbouw

Johannes Aupingkwartier

Met deze robuuste, maar tegelijkertijd frisse en knusse wijk werkt Ter Steege Bouw Vastgoed vol trots aan een bijzonder stukje Deventer.  Het gevarieerde plan bestaat uit 121 woningen en 36 zorgappartementen. Koop en huur.

Lees meer
Johannes Aupingkwartier Nieuwbouwprojecten 1024x765

EFY-Group diverse projecten

Hierbij werden meerdere projecten uitgevoerd. Hieronder staan ze op een rij.

De Vlindertuin: 10 natuurlijke en energievriendelijke 2-onder-1 kapwoningen. Lees meer over De Vlindertuin,

Belle Fleur 1: 8 twee-onder-1 kap en 4 vrijstaande woningen

Belle Fleur 2: 2 vrijstaande en 2 twee-onder-1 kap woningen.

Het Gooikerspark met 7 vrijstaande woningen

Cascade: vijf geschakelde woningen en 4 vrijstaande woningen. Lees meer over cascade.

Woonlab 2019: 21 gasloze woningen, een mix van sociale koop, vrije sector huur en koop. Lees meer over Woonlab.

Vlindertuin Nieuwbouw (1)

Ter Steege bouw en Vastgoed Apeldoorn

Nieuwlarenstein: verkoop van 53 woningen en appartementen in de oude koloniale landbouwschool; een mix van herenhuizen, stadswoningen, smederijwoningen en appartementen rondom een gezamenlijke binnentuin. Een project met een knipoog naar het verleden.

Elk appartement wordt uniek, omdat de appartementen elk een eigen indeling krijgen. Door de hoge plafonds en de grote ramen van de oude klaslokalen is er veel lichtinval. Bewoners van De School genieten vanuit hun huis van een gezamenlijke binnentuin.

Lees meer
Ter Steege Bouw Nieuwbouw

Rentree

Deltaveld – 12 (hoek)woningen

Op een schitterende plek in de hernieuwde Rivierenwijk (Deventer) werden een paar mooie woningen gebouwd. Met een montere uitstraling, karmijnen bakstenen en witte dakgoten, sluiten de woningen goed aan bij de rest van de omgeving.

Oude Bathmenseweg – 4 (hoek)woningen

Lees meer
Rentree Deltaveld

Nijhuis Rijssen

Het TD-kwartier: 36 eengezinswoningen

Nadat het terrein van een grote blikjesfabrikant ten onder ging aan een enorme brand, kwam het beschikbaar. Nijhuis startte een groot project, waaraan MIQA graag haar bijdrage leverde

Lees meer
Td Kwartier Deventer Cam1 F41

Particulier opdracht­geverschap

Plan “Veldwachter”: Een project van vijf vrije kavels aan de Holterweg op de plek waar honderd jaar geleden het vroegere bouwbedrijf Veldwachter haar activiteiten op deze plaats startte. De werkplaats is verdwenen waardoor er de mogelijkheid ontstaat tot de uitgifte van 5 bouwkavels.

Klein Roessink: een boerenerf wordt in ere hersteld. Rondom de originele boerderij uit 1919 worden  elf woningen gebouwd. Deze woningen worden op dezelfde wijze rondom de boerderij gesitueerd als schuren bij een boerderij. Het plan “Klein Roessingh” bestaat uit 7 rijwoningen en 4 twee-onder-een kap woningen.

Lees meer
Particulier Opdrachtgeverschap Nieuwbouw

Thuis aan de Welle

In Thuis aan de Welle zijn 29 appartementen ontwikkeld. De verschillende panden die deel uitmaken van het plan, waren tot voor kort in gebruik als kantoren. Deze zijn volledig getransformeerd tot een diversiteit aan woningen. Voor alle appartementen geldt dat ze een buitenruimte krijgen in de vorm van een tuin of een balkon.

Lees meer
Thuis Aan De Welle 38211 Ext 1