Nieuwbouwprojecten

Hieronder vindt u onze actuele nieuwbouwprojecten.

U kunt u laten inschrijven op de interesselijst voor nieuwbouwprojecten. Op deze wijze blijft u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. U kunt uw interesse kenbaar maken via info@MIQA.nl.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

De Vlindertuin

Aan de rand van Deventer, middenin het Johannes Aupingkwartier, komen 10 natuurlijke en energievriendelijke 2-onder-1 kapwoningen. Alle woningen liggen aan een gemeenschappelijke binnentuin, vandaar de naam Vlindertuin. De woningen zijn energievriendelijk en ruim. Bij het ontwerpen van deze woningen wilden we een natuurlijke uitstraling creëren.

De inschrijving voor de woningen is inmiddels gesloten, maar de kans bestaat dat er toch nog een woning beschikbaar komt. Schrijf je daarom bij interesse alsnog in op www.woneninvlindertuin.nl en stuur een mail naar ons kantoor via info@MIQA.nl

In voorbereiding

Een aantal van onze nieuwbouwprojecten zijn nog in voorbereiding en zijn nog niet in de verkoop.
Neem een kijkje in onze onderstaande projecten en vind alvast de nieuwbouwwoning voor u.

Snippen aan de Dijk

Wil je stads en groen tegelijk wonen? Op het voormalige Kloezeman terrein ontstaat de komende jaren een prachtige nieuwe woonbuurt. Snippen Aan de Dijk is een compleet nieuwe woonomgeving midden tussen het groen met de gezellige historische binnenstad om de hoek. Woongenot staat hier voorop!

Alle woningen uit fase 1 en 2 zijn inmiddels verkocht. Na de zomer verwachten we in de 3e fase van start te gaan met 6 patiowoningen. Wil je op de hoogte worden gehouden? Meld je dan als geïnteresseerde aan.

Kijk voor meer informatie op www.snippenaandedijk.nl

Johannes Aupingkwartier

Voel jij je thuis in een stoere woonomgeving? Dan is het Johannes Aupingkwartier jouw gedroomde thuis! Met deze robuuste, maar tegelijkertijd frisse en knusse wijk werkt Ter Steege Bouw Vastgoed vol trots aan een bijzonder stukje Deventer. Met woningen voor ieder wat wils, dus ook voor jou! Het gevarieerde plan bestaat uit 121 woningen en 36 zorgappartementen. Koop en huur. En in verschillende prijsklassen.

Kijk voor meer informatie op www.johannesaupingkwartier.nl.

 

Thuis aan de Welle

Op een geweldige plek aan de IJssel, op een steenworp van de Deventer binnenstad, verrijst Thuis aan de Welle. Een fraai nieuwbouwproject met 30 moderne, zeer royale en duurzame appartementen. Ooit resideerden hier de notabelen van de stad. Later werd het een kantoorlocatie, binnenkort wordt het weer een thuis. Thuis aan de Welle; waar u stads kunt wonen aan de IJssel.

Kijk voor meer informatie op www.thuisaandewelle.nl

 

Het Havenkwartier

Het Havenkwartier is gelegen vlakbij het gezellige centrum van Deventer, een karaktervol gebied dat volop in ontwikkeling is. Aan de eerste havenarm is inmiddels een levendig gebied ontstaan waarin industrieel erfgoed, ondernemerschap, kunst en cultuur, horeca en wonen gecombineerd worden met de nog werkzame binnenhaven.

Kijk voor meer informatie op www.appartementenhavenkwartier.nl

De Melkfabriek

De voormalige melkfabriek aan de Stationsweg in Colmschate die de laatste jaren als kantoor gebruikt werd, maakt in de toekomst plaats voor 41 woningen, bestaande uit 24 rijwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. De karakteristieke schoorsteen van de fabriek blijft deels behouden en komt in eigendom van de bewoners zelf.

Meer informatie vind je op www.melkfabriekcolmschate.nl

Afgerond

MIQA is betrokken geweest bij de verkoop van vele nieuwbouwprojecten die inmiddels gerealiseerd zijn. De uiteenlopende projecten waren in opdracht van:

Ter Stege bouw en Vastgoed Apeldoorn

 • Nieuwlarenstein: verkoop van 53 woningen en appartementen in de oude koloniale landbouwschool.

Rentree

 • Deltaveld  – 12 hoekwoningen
 • Oude Bathmenseweg – 4 hoekwoningen

EFY-Group diverse projecten

 • Belle Fleur 1: twee-onder-1 kap en 4 vrijstaande woningen
 • Belle Fleur 2: 2 vrijstaande en 2 twee-onder-1 kap woningen
 • Het Gooikerspark met 7 vrijstaande woningen
 • Cascade: vijf geschakelde woningen en 4 vrijstaande woningen

Jansen de Jong projectontwikkeling

 • Belle Fleur 1: 8 twee-onder-1 kap en 4 vrijstaande woningen
 • Belle Fleur 2: 2 vrijstaande en 2 twee-onder-1 kap woningen

Nijhuis Rijssen

 • Het TD-kwartier: 36 eengezinswoningen

Plan “Veldwachter”

 • Een project van vijf vrije kavels aan de Holterweg.

Bemog

 • Rietvoorde 22. Een project van vrijstaande rietgedekte villa’s.

Heeft u nog vragen?

Dat kunnen wij ons voorstellen.

Neem contact met ons op