Actueel
aanbod

Bekijk hier ons actuele nieuwbouwaanbod. Wil je je inschrijven… Mail ons dan om op de interesselijst te komen.

Inschrijven voor nieuwbouw?

Neem contact op
0570 - 65 95 95 info@MIQA.nl

Thuis aan de Welle

In Thuis aan de Welle zijn 29 appartementen ontwikkeld. De verschillende panden die deel uitmaken van het plan, waren tot voor kort in gebruik als kantoren. Deze zijn volledig getransformeerd tot een diversiteit aan woningen. Voor alle appartementen geldt dat ze een buitenruimte krijgen in de vorm van een tuin of een balkon.

Lees meer
Thuis Aan De Welle

Steenbrugge

Aan de noordzijde van de historische stad Deventer verrijst het nieuwe dorp Steenbrugge. Een geheel nieuw maar karakteristiek dorp omgeven door prachtige natuur. Binnen Steenbrugge wordt nostalgisch wonen vertaald naar een eigentijdse woonomgeving. De komende jaren worden er verschillende nieuwbouwplannen door Van Wijnen ontwikkeld en tot uitvoering gebracht.

Lees meer
Steenbrugge Nieuwbouw

PLEK

Wordt dit jouw nieuwe PLEK?

In de mooie stad Deventer komt een nieuwe plek! EFY Group ontwikkelt 38 stoere woningen op het oude Karweiterrein. PLEK bestaat uit 4 eengezinswoningen, 11 sociale appartementen en 24 huur-en koopappartementen. Een mooie combinatie van woningentypes, die geschikt zijn voor iedereen!

Lees meer
Plek Nieuwbouw

In voorbereiding

Een aantal van onderstaande nieuwbouwprojecten zijn nog in voorbereiding en daarom nog niet in verkoop. Neem alvast een kijkje op de projectwebsite, wie weet wordt je droomwoning binnenkort gebouwd.

Inschrijven voor nieuwbouw?

Neem contact op
0570 - 65 95 95 info@MIQA.nl

De Melkfabriek

De voormalige melkfabriek aan de Stationsweg in Colmschate is de laatste jaren als kantoor gebruikt en maakt in de toekomst plaats voor nieuwbouw woningen. Het nieuwe plan zal bestaan uit 38 grondgebonden woningen.

De verwachting is dat we in de eerste helft van 2023 kunnen starten met de verkoop.

Lees meer
Melkfabriek Colmschate Nieuwbouw

Het Havenkwartier

Het Havenkwartier ligt vlakbij het gezellige centrum van Deventer. Het is een karaktervol gebied, volop in ontwikkeling. Aan de eerste havenarm is inmiddels een levendig gebied ontstaan waarin industrieel erfgoed, ondernemerschap, kunst en cultuur, horeca en wonen gecombineerd worden met de nog werkzame binnenhaven.

Lees meer
Havenkwartier Nieuwbouw

Shita - de Rielertuin

De Rielertuin. Zo heet het ontwerp voor de nieuwe woonbuurt op het voormalige Shita-terrein, bij de tunnel aan de Rielerweg. Hegeman Ontwikkeling uit Almelo bouwt hier straks appartementen en woningen in een groene omgeving.

Op de plek waar vroeger de Shita-flat stond, komen 12 koopappartementen, 3 tussenwoningen, 5 geschakelde en 1 vrijstaande woning. Dit afwisselende ontwerp van Hegeman kreeg de beste beoordeling van de gemeente, en daarmee de opdracht gegund.

Lees meer
De Rielertuin

Afgerond

Benieuwd naar onze afgeronde nieuwbouwprojecten? Hieronder vind je projecten die we onlangs (en met succes!) hebben afgerond.

Inschrijven voor nieuwbouw?

Neem contact op
0570 - 65 95 95 info@MIQA.nl

Buitendelen

In het buitengebied van Deventer wordt via CPO een oud boerenerf omgebouwd tot een unieke woonvorm. Hier worden in totaal 8 woningen gerealiseerd. De bewoners zullen deelnemen aan een coöperatie die de gemeenschappelijk voorziening beheert. Hierbij zijn onder andere een fietsenstaling, een gemeenschappelijk erf, een boomgaard en een gastenverblijf.

Lees meer
Nieuwbouw1

Snippen aan de Dijk

Wil je stads en groen tegelijk wonen? Op het voormalige Kloezeman terrein ontstaat de komende jaren een prachtige nieuwe woonbuurt. Snippen Aan de Dijk is een compleet nieuwe woonomgeving midden tussen het groen met de gezellige historische binnenstad om de hoek. Woongenot staat hier voorop!

Snippen Aan De Dijk Nieuwbouw

Johannes Aupingkwartier

Met deze robuuste, maar tegelijkertijd frisse en knusse wijk werkt Ter Steege Bouw Vastgoed vol trots aan een bijzonder stukje Deventer.  Het gevarieerde plan bestaat uit 121 woningen en 36 zorgappartementen. Koop en huur.

Lees meer
Johannes Aupingkwartier Nieuwbouwprojecten 1024x765

EFY-Group diverse projecten

Hierbij werden meerdere projecten uitgevoerd. Hieronder staan ze op een rij.

De Vlindertuin: 10 natuurlijke en energievriendelijke 2-onder-1 kapwoningen. Lees meer over De Vlindertuin,

Belle Fleur 1: 8 twee-onder-1 kap en 4 vrijstaande woningen

Belle Fleur 2: 2 vrijstaande en 2 twee-onder-1 kap woningen.

Het Gooikerspark met 7 vrijstaande woningen

Cascade: vijf geschakelde woningen en 4 vrijstaande woningen. Lees meer over cascade.

Woonlab 2019: 21 gasloze woningen, een mix van sociale koop, vrije sector huur en koop. Lees meer over Woonlab.

Vlindertuin Nieuwbouw (1)

Ter Steege bouw en Vastgoed Apeldoorn

Nieuwlarenstein: verkoop van 53 woningen en appartementen in de oude koloniale landbouwschool; een mix van herenhuizen, stadswoningen, smederijwoningen en appartementen rondom een gezamenlijke binnentuin. Een project met een knipoog naar het verleden.

Elk appartement wordt uniek, omdat de appartementen elk een eigen indeling krijgen. Door de hoge plafonds en de grote ramen van de oude klaslokalen is er veel lichtinval. Bewoners van De School genieten vanuit hun huis van een gezamenlijke binnentuin.

Lees meer
Ter Steege Bouw Nieuwbouw

Rentree

Deltaveld – 12 (hoek)woningen

Op een schitterende plek in de hernieuwde Rivierenwijk (Deventer) werden een paar mooie woningen gebouwd. Met een montere uitstraling, karmijnen bakstenen en witte dakgoten, sluiten de woningen goed aan bij de rest van de omgeving.

Oude Bathmenseweg – 4 (hoek)woningen

Lees meer
Rentree Deltaveld

Nijhuis Rijssen

Het TD-kwartier: 36 eengezinswoningen

Nadat het terrein van een grote blikjesfabrikant ten onder ging aan een enorme brand, kwam het beschikbaar. Nijhuis startte een groot project, waaraan MIQA graag haar bijdrage leverde

Lees meer
Td Kwartier Deventer Cam1 F41

Particulier opdracht­geverschap

Plan “Veldwachter”: Een project van vijf vrije kavels aan de Holterweg op de plek waar honderd jaar geleden het vroegere bouwbedrijf Veldwachter haar activiteiten op deze plaats startte. De werkplaats is verdwenen waardoor er de mogelijkheid ontstaat tot de uitgifte van 5 bouwkavels.

Klein Roessink: een boerenerf wordt in ere hersteld. Rondom de originele boerderij uit 1919 worden  elf woningen gebouwd. Deze woningen worden op dezelfde wijze rondom de boerderij gesitueerd als schuren bij een boerderij. Het plan “Klein Roessingh” bestaat uit 7 rijwoningen en 4 twee-onder-een kap woningen.

Lees meer
Particulier Opdrachtgeverschap Nieuwbouw