Makelaardij Deventer

Bent u op zoek naar de juiste partij op het gebied van makelaardij in Deventer? MIQA is uw partner bij het kopen of verkopen van een woning. Ons team van specialisten staat voor u klaar. Elk lid van ons team heeft een eigen expertise, die ingezet wordt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een ding hebben ze gemeen: ze luisteren naar uw wensen en weten dit om te zetten naar een perfecte resultaten.

Makelaardij Schalkhaar
Makelaardij Deventer

Werkwijze verkoop van uw huis

Wanneer u MIQA Makelaardij in Deventer in de arm neemt voor de verkoop van uw huis lopen we samen een aantal stappen door:

 1. We starten met het bekijken van uw huis en het bepalen van de waarde. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op.
 2. Onze interieurstyliste voorziet u van advies om uw huis zo mooi mogelijk te presenteren voor potentiële kopers. Een professionele fotograaf legt alles vast voor het benodigde beeldmateriaal.
 3. Wij stellen de marketingmix voor uw huis samen. Wij plaatsen uw huis op Funda, social media en maken een flyer die we rondsturen.
 4. We plaatsen de unieke gepatenteerde en vooral opvallende te koop buis van MIQA in uw tuin.
 5. Er worden brochures gedrukt die we mee kunnen geven aan geïnteresseerden.
 6. Wij organiseren de bezichtiging(en) voor geïnteresseerde kopers.
 7. Wanneer er een bod wordt gedaan doet onze makelaar de onderhandelingen. Hiervan wordt u altijd op de hoogte gehouden.
 8. Als het moment daar is dat uw huis is verkocht, maakt onze makelaar de verkoopakte op die door u en de koper(s) wordt ondertekend.
 9. Gezamenlijk voeren we een laatste inspectie van het huis uit, alvorens de sleuteloverdracht plaatsvindt.
 10. Op de dag van de aktepassering overhandigen we na een laatste inspectie de sleutel aan de nieuwe eigenaren en wordt de handtekening bij de notaris gezet.

Stappen bij aankoop van uw huis

Ook wanneer MIQA Makelaardij in Deventer u begeleidt bij de aankoop van een huis lopen we samen een aantal stappen door:

 1. In de eerste en oriënterende fase luisteren wij naar uw verhaal en kijken we samen welke gemeenten, regio’s en wijken geschikt voor u zijn.
 2. Wanneer u een huis wilt bezichtigen, stelt u ons daarvan op de hoogte. Wij regelen de afspraak voor u. Uiteraard zijn wij goed voorbereid aanwezig.
 3. Bent u zeer geïnteresseerd in een huis, dan doen wij vervolgonderzoek. We checken bijvoorbeeld het verplichte energielabel, de bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden, recht van overpad en de kadastrale gegevens.
 4. Voor u een bod uitbrengt voorzien wij u van gedegen advies.
 5. Uw bod is geaccepteerd! De voorlopige koopakte wordt opgemaakt. Deze nemen wij goed met u door voor u tekent. Vervolgens gaan uw 3 dagen bedenktijd in.
 6. Het is tijd om de financiering rond te maken. Wij helpen u met het uitzoeken van de beste hypotheek.
 7. Het grote moment breekt aan: u gaat naar de notaris om uw handtekening te zetten en om de sleutel in ontvangst te nemen. U kunt aan de slag in uw droomhuis!
Makelaardij Deventer
Nieuwbouwhuizen Makelaardij Deventer

Waarom MIQA Makelaardij in Deventer?

Bij MIQA Makelaardij in Deventer zetten we uw wensen op de eerste plaats. We geven u graag deskundig advies wanneer nodig.  Daarnaast kunt u van ons het volgende verwachten:

 • Wij houden u op de hoogte van elke stap in het verkoopproces van uw huis. U bent dus altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.
 • Bij elke stap in het verkoopproces kunt u altijd rekenen op specialistisch advies van onze kant.
 • Wij zetten uw huis zo onderscheidend mogelijk op de markt, zodat potentie
 • Bovenal staan al uw wensen centraal tijdens onze samenwerking.

Op gebied van makelaardij in Deventer bent u dus aan het juiste adres bij Miqa. Onze specialisten helpen u bij zowel de aankoop als de verkoop van uw woning, voorzien u van een transparante taxatie of van vrijblijvend advies wanneer nodig.

Contact Miqa

Wilt u uw huis in Deventer verkopen of wilt u uw huis laten taxeren? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Miqa Makelaardij. Onze specialisten staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Adviseur Van Makelaardij Deventer