Huis verkopen Deventer

Bij het verkopen van uw huis in Deventer komt meer kijken dan u wellicht denkt. Het is belangrijk dat u een goede verkoopmakelaar vindt die de beste prijs voor uw huis kan bewerkstelligen. MIQA Makelaardij zet zich volledig in voor het verkopen van uw huis in Deventer. Bij MIQA Makelaardij beloven wij:

  • uw huis als een warm welkom voor potentiële kopers te laten voelen;
  • goed te luisteren naar uw wensen;
  • zorgvuldig advies te geven bij alle stappen van het verkopen van uw huis;
  • optimaal te communiceren met zowel de makelaar als met zijn achterban;
  • alle stappen tijdens het verkoopproces met u te delen, zodat u altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

Met ons team van specialisten zorgen wij ervoor, dat de verkoop van uw huis in Deventer zo goed mogelijk verloopt. MIQA staat u van A tot Z bij en wij houden gedurende het gehele proces nauw contact met u. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent en wat de status is van uw te koop staande huis.

Huis Verkopen Deventer Keuken
Huis Verkopen Deventer Binnen

Huis verkopen Deventer - hoe doen we dit?

Het is een pré om uw huis boven andere huizen die in de verkoop staan uit te laten springen. Bij het verkopen van uw huis in Deventer is een hoge aantrekkingskracht op mogelijke kopers nodig, met daarbij een onderscheid in de presentatie. Dit zorgt er namelijk voor dat uw huis wordt opgemerkt. Bij MIQA wordt er tot het uiterste gewerkt om uw huis in Deventer te verkopen. Hierbij steken we uw huis in het meest mooie en unieke jasje. Hoe we dit doen? Met jarenlange ervaring, een creatieve inslag en door buiten de kaders te denken zijn wij echte specialisten in het verkopen van uw huis in Deventer.

Huis verkopen Deventer - een totaalpakket

Bij de verkoop bieden wij u een totaalpakket die speciaal op uw huis is afgestemd. MIQA Makelaardij streeft ernaar om uw huis op een unieke wijze op de woningmarkt te zetten. Daarbij maken we van alle mogelijkheden en middelen gebruik om uw huis aan een breed publiek aan te bieden. Om uw huis te kunnen verkopen in Deventer is het natuurlijk van belang dat er potentiële kopers zijn. Hierbij komt ons uitgebreide netwerk goed van pas. Daarnaast gebruiken we ook succesvol social media zoals Facebook en LinkedIn. Ook weten wij wat de wensen zijn van serieuze woningzoekers. Dit weten wij zelfs zo goed, dat deze woningzoekers centraal bij ons op een bord staan. Zo zien wij in één oogopslag of een van de woningzoekers een match is voor uw huis.

Huis In Deventer Verkopen (1)
Huis Verkopen In Deventer

Uw huis verkoop-klaar met MIQA Makelaardij

Bij MIQA Makelaardij werken we met een heel team van specialisten. Iedereen heeft een eigen vakgebied met jarenlange ervaring. Deze ervaringen en expertises bundelen we voor u samen. Zo halen zij het beste uit zichzelf om uw huis in Deventer te kunnen verkopen.

Onze interieurstylist helpt u met het foto-klaar maken van uw huis. Elk detail is belangrijk om alle pluspunten van uw huis gelijk op te laten vallen. De volgende stap is het laten maken van professionele foto’s van uw huis. Kent u geen professionele fotograaf? Dan is het goed om te weten dat wij een vakfotograaf in huis hebben die uw huis in Deventer van haar beste kant laat zien. Ondertussen staat ons kantoorteam voortdurend voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat het hele proces op rolletjes loopt, waarbij we prettig en transparant met u communiceren.

MIQA Makelaardij - samen makelen

Bij MIQA Makelaardij staan we altijd interactief en vol enthousiasme voor u klaar. Door een op maat gemaakt plan van aanpak voor uw huis zorgen wij er samen voor dat het verkopen van uw huis in Deventer zo soepel mogelijk verloopt.

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij de verkoop van uw huis? Maak dan vrijblijvend telefonisch of via mail een afspraak. U bent ook altijd welkom om op kantoor langs te komen, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

Contact Huis Verkopen Deventer