Woning verkopen

Wilt u uw woning verkopen? Kom dan eens kennismaken bij MIQA. Wij laten uw huis eruit springen in vergelijking tot andere huizen die te koop staan. Een unieke presentatie is namelijk een must om belangstellenden aan te trekken. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat potentiële kopers niet om uw woning heen kunnen. Van de taxatie tot en met de sleuteloverhandiging, maar ook daarna staan wij voor u klaar!

Woning Verkopen
Woning Verkopen

Uw woning te koop zetten

Wanneer u uw woning bij MIQA wilt verkopen starten wij met het maken van een plan van aanpak en het maken van een taxatierapport van uw woning. Dit gebeurt nadat  de waarde van uw huis is bepaald. Het is van groot belang dat we uw huis zo aantrekkelijk mogelijk maken voor geïnteresseerden. U staat er daarbij niet alleen voor. Onze interieurstyliste voorziet u graag van advies. Vervolgens worden er foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Ook hij weet precies hoe hij uw woning van de meest aantrekkelijke kant moet laten zien. Daarnaast worden er plattegronden van uw woning gemaakt, waarin ook uw interieur in grote lijnen zichtbaar is. Hierdoor kan de kijker de foto’s en plattegronden met elkaar matchen.

En dan is het moment daar: u kunt nu daadwerkelijk uw woning gaan verkopen! We plaatsen uw woning op onze website en op Funda en brengen het onder de aandacht op onze sociale mediakanalen. Ook maken we een flyer die verspreid wordt in bekend gebied en laten we luxe brochures drukken die we mee kunnen geven aan belangstellenden. Tot slot plaatsen we als echte eye catcher onze speciaal gepatenteerde te koop-buis bij uw woning.

Woning verkopen

Bezichtigingen, onderhandelingen en de verkoop

Nu kunnen er bezichtigingen worden gepland om uw woning te verkopen. Bij alle geplande bezichtigingen is uw makelaar aanwezig om deze te begeleiden. Doen potentiële kopers een bod, dan doet de makelaar ook de onderhandelingen. Wij houden u altijd op de hoogte en via intranet kunt u onze vorderingen volgen. Wanneer uw huis daadwerkelijk verkocht is maken wij de koopakte op en spreken we deze met u door. De koopakte wordt door u en de koper(s) getekend en vervolgens naar de notaris gestuurd.

Dan breekt het moment van de aktepassering aan. Nadat we een laatste inspectie hebben uitgevoerd, worden de sleutels overhandigd aan de nieuwe eigenaren. Aansluitend gaan de kopers en verkopers samen met iemand van MIQA naar de notaris. Hier worden de laatste handtekeningen gezet en dan kan er verhuisd worden! Heeft u daarna nog vragen? Wij blijven voor u klaarstaan!

Woning Verkopen

MIQA Makelaardij, samen makelen

Bij MIQA Makelaardij staan we vol enthousiasme voor u klaar om uw woning te verkopen. Door een op maat gemaakt plan van aanpak zorgen wij er samen voor dat het verkopen van uw woning zo snel en soepel mogelijk verloopt. Wilt u meer weten over het verkopen van uw woning of heeft u interesse in de gratis waardebepaling? Maak dan vrijblijvend een afspraak. U bent ook altijd welkom om langs te komen op ons kantoor. Wij zetten de koffie voor u klaar.