Banner

Woning verkopen Deventer

MIQA makelt helpt u bij het kopen of verkopen van uw huis. Wij taxeren uw huis met behulp van onze NVM-makelaar. Het verkopen van uw woning in Deventer is een heel proces. MIQA maakt gebruik van de MIQA-methode om het proces zo duidelijk en zorgeloos te laten verlopen. Elke stap die wij zetten doen we gezamenlijk. Wanneer er een bod is gedaan, kunt u meekijken via intranet. Wij zijn transparant, open en helpen u graag bij het verkopen van uw woning in Deventer. Zo vindt u op onze website ook een overzicht met woningen die recent verkocht zijn door ons.

Taxaties woning verkopen Deventer

Een taxatierapport is simpelweg een deskundige schatting van de waarde van uw huis. Bij het verkopen van uw woning in Deventer heeft u een taxatierapport nodig. In de meeste gevallen is dat nodig voor het aanvragen van een hypotheek. De belastingdienst kan vragen om een taxatierapport, maar ook een verzekeringsmaatschappij kan een taxatierapport eisen. Voor deze instanties kunt u uw huis laten taxeren door MIQA. Onze NVM-makelaar is gecertificeerd bij de Stichting VastgoedCert en aangesloten bij de NWWI.

makelaar Bathmen

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Werkwijze woning verkopen Deventer

Bij het verkopen van uw woning in Deventer gebruiken wij bij onze werkwijze de MIQA-methode. Via deze methode laten wij uw huis eruit springen. De methode ziet er als volgt uit.

  • We beginnen bij het samen maken van een plan de campagne. Hierbij kijken we naar uw huis en bepalen we de waarde.
  • De presentatie van uw huis is erg belangrijk. Wij bespreken samen hoe we uw huis er zo aantrekkelijk mogelijk uit laten zien. Onze interieurspecialist, architecten en fotografen zorgen voor dat aantrekkelijke huis.
  • Daarna stellen we een marketingmix samen. Dit betekent dat wij uw huis op Funda en onze website plaatsen. We maken een flyer van uw huis en verspreiden het nieuws via social media.
  • Wij plaatsen een te-koop buis bij uw woning. Dit valt erg op, omdat veel mensen dit fenomeen niet kennen.
  • Verder laten wij brochures drukken. Deze geven wij mee aan de geïnteresseerden.
  • Twee keer per jaar verzorgen wij gratis het landelijk NVM Open Huis en elke eerste zaterdag van de maand is er een MIQA ‘kom en kijkdag’.
  • Wanneer er een bod wordt gedaan, doet onze makelaar de onderhandelingen. Dit kunt u bijhouden via intranet.
  • Het grote moment: uw huis is verkocht! MIQA maakt de koopakte op en bespreekt deze met u. Deze wordt naar de notaris gestuurd en daar verder afgehandeld.
  • Tot slot volgt er een eindinspectie. Vervolgens gaan de verkoper en koper naar de notaris waar de puntjes op de i worden gezet.

Contact woning verkopen Deventer

Heeft u nog vragen over het verkopen van uw woning in Deventer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u bij de taxatie van uw huis en de verdere verkoop met behulp van onze MIQA-methode.

Heeft u nog vragen?

Geen probleem, onze specialisten zitten voor u klaar.

Neem contact met ons op