Banner

Wat is de waarde van mijn huis?

Tegenwoordig staan de huisprijzen op een recordhoogte. Als u een paar jaar geleden een woning gekocht heeft, profiteert u daar nu enorm van. Uw huis is nu veel meer waard dan toen u het kocht. De woningmarkt is namelijk heel erg veranderd sinds de crisis in 2008. ‘Wat is de waarde van mijn huis?’ is dan ook een veel voorkomende vraag sinds deze gebeurtenis. Bent u stiekem benieuwd naar de waarde van uw woning in deze oververhitte woningmarkt? Miqa komt geheel kosteloos en vrijblijvend langs voor een waardebepaling. We kunnen ons voorstellen dat u – al dan niet voor de verkoop van uw woning – nieuwsgierig bent naar de geschatte waarde ervan. Wij stellen graag onze werkwijze aan u voor.

Taxateur voor de waardebepaling van huis

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Wat is de waarde van mijn huis: laat het berekenen door experts

Wilt u weten wat uw woning waard is, maar wilt u dit laten berekenen door een expert? Dan bent u bij Miqa aan het juiste adres. Ons team van experts beschikt over ruime ervaring in het taxeren van een woning. Voordat we met u gaan kijken naar de waarde van de woning, starten we met een vrijblijvend adviesgesprek. Na dit gesprek kan onze expert bij u langskomen. In een oriënterend gesprek kijken we samen naar uw situatie. In dit gesprek besteden we aandacht aan vragen als:

  • Waarom wil ik de waarde van mijn woning weten?
  • Wat is de waarde van mijn huis in de huidige staat?
  • Wat kan Miqa voor mij betekenen?
  • Komen er nog andere belangrijke factoren bij de waardebepaling kijken (zoals gemak en/of zekerheid)?

De waarde van uw huis wordt aandachtig berekend. Onze expert taxeert uw woning en geeft inzicht in de stijging of daling van uw woningwaarde. Verder besteden we aandacht aan de WOZ-waarde, het aantal verkochte huizen in uw omgeving, de actuele vraag in de huizenmarkt en de plus- en minpunten van uw woning. Zo creëert Miqa een goed beeld van de woning.

Uw huis verkopen

Naar aanleiding van wat de waarde van uw huis is, kunt u er ook voor kiezen om de woning in de verkoop te zetten. Wanneer u ervoor kiest om uw woning door Miqa te laten verkopen, kiest u direct voor alle voordelen die dat met zich meebrengt. Uw huis via ons verkopen is geheel vrijblijvend. Er komt geen makelaar tussen. Daarnaast hoeft u ook niet te betalen voor promotiemateriaal. Tot slot nemen wij alles van u over als u met ons in zee gaat. Zorgen omtrent contracten en kijkdagen nemen wij ook uit handen. Wij overleggen alles uitgebreid met u.

Contact Miqa

Stelt u zichzelf steeds vaker de vraag ‘wat is de waarde van mijn huis?’ en wilt u dit laten berekenen door een expert? Neem dan contact met ons op. We bezoeken uw locatie en bespreken samen met u de mogelijkheden naar aanleiding van de waarde van uw woning. Gaat u hiermee akkoord? Dan neemt Miqa alles uit handen. Geen stress en onzekerheid meer!

Heeft u nog vragen?

Dat kunnen wij ons voorstellen.

Neem contact op