Vanwaar de vraag?

Huizenprijzen fluctueren door de jaren heen. De afgelopen jaren rezen ze zelfs tot recordhoogtes. Heeft u lang geleden een huis gekocht, dan is het nu waarschijnlijk veel meer waard dan destijds. Bij veel huishoudens ontstaat daardoor de prangende vraag: ‘Wat is de waarde van mijn huis?’. Soms met oog op eventuele verkoop, soms slechts uit nieuwsgierigheid. Ben jij ook benieuwd naar het antwoord op die ene vraag? MIQA komt graag langs voor een gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling
Wat Is De Waarde Van Mijn Huis
Wat Is De Waarde Van Mijn Huis (1)

Wat is de waarde van mijn huis?

Laat het berekenen door experts

Om te achterhalen wat de waarde van mijn huis is, moet ik het eerst laten taxeren. Dat klopt! Ons team aan experts beschikken over ruime ervaring in het taxeren van een woning. We starten met een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij een van onze experts langskomt bij jou op locatie. Tijdens een gesprek schenken we aandacht aan verschillende vragen, zoals:

  • Waarom wil ik weten wat de waarde van mijn huis is?
  • Wat is de waarde van mijn huis in huidige staat
  • Wat is de waarde van mijn huis na toekomstige investeringen zoals een verbouwing?
  • Wat kan MIQA voor mij betekenen?

De taxatie

Waar letten we op?

Om de vraag ‘wat is de waarde van mijn huis?’ te beantwoorden, voeren we dus eerst een taxatie uit. Onze specialist houdt niet alleen rekening met zaken als de aankoopprijs en de staat van het huis, maar analyseert alle factoren die de waarde van jouw huis eventueel kunnen beïnvloeden. Denk daarbij aan de WOZ-waarde (de waarde die de gemeente toekent aan een onroerende zaak), de actuele vraag in de huizenmarkt, het aantal verkochte huizen in jouw buurt en de plus- en minpunten van jouw huis.

Wat Is De Waarde Van Mijn Huis Taxatie
Waarde Van Me Huis Bepalen

Uw huis verkopen

Naar aanleiding van wat de waarde van uw huis is, kunt u er ook voor kiezen om de woning in de verkoop te zetten. Wanneer u ervoor kiest om uw woning door Miqa te laten verkopen, kiest u direct voor alle voordelen die dat met zich meebrengt. Uw huis via ons verkopen is geheel vrijblijvend. Er komt geen makelaar tussen. Daarnaast hoeft u ook niet te betalen voor promotiemateriaal. Tot slot nemen wij alles van u over als u met ons in zee gaat. Zorgen omtrent contracten en kijkdagen nemen wij ook uit handen. Wij overleggen alles uitgebreid met u.

Contact Miqa

Stelt u zichzelf steeds vaker de vraag ‘wat is de waarde van mijn huis?’ en wilt u dit laten berekenen door een expert? Neem dan contact met ons op. We bezoeken uw locatie en bespreken samen met u de mogelijkheden naar aanleiding van de waarde van uw woning. Gaat u hiermee akkoord? Dan neemt Miqa alles uit handen. Geen stress en onzekerheid meer!

 

Waarde Van Mijn Huis Bepalen