Waardebepaling woning Vijfhoek

MIQA is een deskundige makelaar in Deventer waar u voor verschillende diensten terecht kunt. Wij zijn daarin altijd transparant en actief. Wij vinden het belangrijk dat u kunt meedenken en betrokken bent in het proces. Onze specialisten zullen u daarbij constant op de hoogte houden van de stand van zaken. U kunt voor alles bij ons terecht, dus ook voor een waardebepaling van uw woning in de Vijfhoek.

Huis Verhopen Vijfhoek Deventer
Waardebepaling Woning Vijfhoek

Ik wil weten wat mijn huis waard is: waardebepaling van uw woning in de Vijfhoek

De huizenprijzen gaan door het dak en dat heeft ook invloed op uw woning. De kans is namelijk groot dat uw huis nu veel meer waard is dan wanneer u het kocht. Wij snappen daarom dat u, ook zonder de intentie om uw huis te verkopen, benieuwd bent naar de waarde van uw woning. Voor een waardebepaling van uw woning in de Vijfhoek bent u bij MIQA aan het juiste adres.

Wij komen geheel gratis en vrijblijvend langs voor een waardebepaling. Onze experts hebben veel ervaring in het taxeren van een woning en zullen als volgt te werk gaan:

  • Adviesgesprek
    Voordat we daadwerkelijk de waarde van uw woning bepalen, starten we eerst met een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek besteden we aandacht aan belangrijke vragen. Waarom wilt u de waarde van uw woning achterhalen? Wat kunnen wij voor u betekenen?
  • Taxatie
    Onze experts berekenen de waarde van uw woning zorgvuldig. Daarbij geven ze inzicht in het verloop van de toekomst. Gaat de waarde van uw woning stijgen, dalen of blijft deze gelijk?
  • Eventueel verkoopproces
    Wilt u uw woning in de Vijfhoek aan de hand van de waardebepaling verkopen, dan zijn wij er ook voor u. We gaan dan samen met u aan de slag, stellen een plan op en zorgen ervoor dat uw woning zo snel mogelijk voor de beste prijs wordt verkocht.

Taxatie: waar letten wij op?

Voor de waardebepaling van uw woning in de Vijfhoek houden onze taxateurs rekening met allerlei factoren. Denk daarbij aan de staat van onderhoud, de ligging en omgeving, het bestemmingsplan, de marktsituatie, verplichtingen en rechten, de mate van isolatie en energiezuinigheid, de constructie, de gebruikte materialen en de kwaliteit. Op basis van deze factoren bepalen zij de uiteindelijke waarde.

Waarde Huis Bepalen (2)

Contact waardebepaling woning Vijfhoek

Bent u geïnteresseerd in een waardebepaling van uw woning in de Vijfhoek of heeft u vragen over één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact op of kom bij ons langs in Deventer. Ons team staat graag voor je klaar!

 

Huis Verkopen Vijfhoek 2