Taxatie woning Vijfhoek

Zoekt u een betrouwbare makelaar die een taxatie realiseert voor een woning op de Vijfhoek in Deventer? Bij MIQA Makelaars hebben wij een gespecialiseerd team met de juiste certificaten die u verder kan helpen. Daarbij zetten wij uw wensen en behoeftes op de eerste plaats, zodat u 100% tevreden bent. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al veel taxaties mogen doen voor een woning op de Vijfhoek. Wij weten precies wat de belangrijkste punten zijn bij het (ver)kopen van een huis. MIQA is de makelaar die u nodig heeft voor een taxatie van uw woning op de Vijfhoek!

Taxatie Woning Vijfhoek Deventer
Taxatie Van Je Woning In De Vijfhoek

Proces taxatie woning Vijfhoek

Bent u van plan om uw woning op de Vijfhoek te verkopen, of bent u al op zoek naar een nieuwe koopwoning? Het kan zijn dat u bij het aanvragen van een hypotheek een taxatierapport nodig heeft. Door middel van een taxatie van uw woning op de Vijfhoek kan de makelaar dit opstellen. Onze professionals geven een eerlijke schatting van de waarde van uw huis om uiteindelijk op het beste bod te komen. De makelaar komt op een aangegeven tijdstip naar uw woning deze te taxeren. Hij zal dan op diverse dingen letten, waaronder de staat van het huis, de inhoud en de oppervlakte, de functionele indeling et cetera. De makelaar vraagt ook om bepaalde gegevens als: het eigendomsbewijs, koopakte, splitsingsakte (bij appartement) of de kadastrale gegevens en plattegronden. Al zijn bevindingen legt de makelaar vast in het taxatierapport. Als u na deze informatie nog vragen heeft over de taxatie van uw woning op de Vijfhoek, laat het ons weten door contact op te nemen.

Ons werk

U kunt ons niet alleen in zetten voor een taxatie van een woning op de vijfhoek, maar ook voor het kopen en verkopen van een huis. Bij het verkopen van uw huis zorgt MIQA ervoor dat uw huis uitblinkt tussen alle andere woningen. Hiervoor maken wij de beste foto’s en zorgen wij ervoor dat uw huis een unieke sfeer krijgt. Door hun kennis weten onze specialisten wat de beste manier is om uw huis het beste uit te laten komen en te presenteren. Als makelaar zijn wij gecertificeerd bij de stichting Vastgoed Cert en aangesloten bij NWWI. Hierdoor kunt u voor alle rapporten die u nodig heeft bij ons terecht. Bent u op zoek naar een woning? Bekijk dan ons aanbod!

Contact

U kunt de taxatie van een woning op de Vijfhoek gerust volledig aan ons overlaten. Als u verder nog vragen heeft, neem contact op!

Taxatie Woning Vijfhoek