Samen een huis verkopen

Uw huis is geen object, maar een warm welkom

Uw huis verkopen is een hele onderneming, er komt meer bij kijken dan u denkt. U zoekt een verkoopmakelaar die op de eerste plaats de beste prijs voor uw huis kan bedingen. Die zich volledig inzet, en alleen uw belangen serieus behartigt. Een makelaar die uw huis niet als ‘object’ ziet, maar als een warm welkom voor de kopers, zij zoeken namelijk een nieuw thuis. U wilt een makelaar die goed luistert naar uw wensen en u zorgvuldig adviseert bij alle stappen die ondernomen moeten worden bij de verkoop van uw huis.

U verwacht daarbij optimale communicatie, met zowel de makelaar als met zijn achterban. Dat alle stappen die er gezet worden tijdens het verkoopproces, met u gedeeld worden. Zodat u ruimschoots wordt ingelicht over de stand van zaken tijdens het proces. En u er niet steeds achteraan hoeft te bellen of mailen. Die belofte kunnen wij, MIQA Makelaardij, voor u waarmaken. Kijk bij onze werkwijze hoe wij hierbij te werk gaan. Maar er is meer.

 

Huis Laten Taxeren
Samen Een Huis Verkopen

Aantrekkingskracht

Uw huis er uit laten springen boven de andere huizen die in de verkoop staan, is een pré. De aantrekkingskracht op potentiele kopers moet er vanaf stralen. MIQA Makelaardij is specialist in het laten opvallen en promoten van uw huis. Hiervoor spannen wij ons tot het uiterste in, met ons hele team. U krijgt van ons een volledig op uw huis uitgerust totaalpakket, waarbij de authenticiteit gekoesterd wordt. Want er is niet één huis als de uwe.

Wij streven ernaar om elk huis op een unieke manier op de markt te zetten. Laten daarbij geen kans of middel onbenut om het aan te bieden aan een breed publiek. We hebben bijvoorbeeld een marketing medewerker die een video kan maken van uw woning. Het netwerk van belangstellenden breidt zich zo als een steeds groter wordende olievlek uit.

 

Zonder kijker geen koper

Wij gaan tot het uiterste om mensen die een huis zoeken, bij u binnen te krijgen. Daarvoor boren wij onder andere ons uitgebreide (vastgoed)netwerk aan. Maar ook gebruiken wij succesvol onze social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Dit genereert een enorm bereik van potentiële kijkers. Verder hebben wij een geavanceerd zoekersvolgsysteem. Hierin staan de wensen van serieuze huizenzoekers. Daarnaast hebben we een kaartenbak op ons kantoor, zodat we meteen zien of er een match is met uw huis en één van deze zoekers.

Samen Een Huis Verkopen

Samen met de verkoper makelen

Dat is ons credo. Interactief en vol enthousiasme gaan wij voor u aan het werk. Te beginnen met een origineel plan van aanpak, op maat gesneden voor uw huis.

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij de verkoop van uw huis? U bent altijd welkom voor een verse koffie bij ons op kantoor om alles op een rijtje te zetten. Altijd vrijblijvend. Bel of mail gerust.

Foto Tom