Makelaardij Schalkhaar

Bent u op zoek naar de juiste partij op het gebied van makelaardij in Schalkhaar? MIQA is u graag van dienst op het moment dat u uw woning wilt verkopen of een nieuwe woning wilt kopen. Ons team van specialisten staat voor u klaar. Alle leden van ons team hebben een eigen expertise. Stuk voor stuk zetten ze die in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een ding hebben onze specialisten allemaal gemeen: ze luisteren goed en aandachtig naar uw wensen. Deze weten ze vervolgens om te zetten naar perfecte resultaten.

Makelaardij Schalkhaar Huis Met Veranda
Hoekhuis Makelaardij Schalkhaar

Waarom MIQA Makelaardij Schalkhaar?

MIQA is uw deskundige partner bij de aan- of verkoop van uw huis. Door onze zeer concrete werkwijze voor de aankoop of de verkoop van uw woning kunnen wij u zo goed mogelijk ondersteunen. Zo weet u zeker dat uw woning zo goed mogelijk wordt gepresenteerd, of dat de aankoop van uw woning zo optimaal mogelijk verloopt. Heeft u om welke reden dan ook een taxatie nodig van uw huidige woning? Geen probleem, onze NVM makelaar voorziet u van een zeer transparante taxatie.

Makelaardij Schalkhaar voor de verkoop van uw huis

ls u uw huis gaat verkopen is het belangrijk dat het eruit springt ten opzichte van andere woningen die te koop staan. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we dit voor elkaar krijgen. Wanneer u besluit MIQA Makelaardij in Schalkhaar in de arm te nemen voor de verkoop van uw huis, lopen we samen een aantal stappen door in het verkoopproces. Onderstaand hebben we ze voor u opgesomd.

 1. De eerste stap is het bekijken van uw huis en het bepalen van de waarde. Op basis hiervan maken we een plan van aanpak.
 2. Het is belangrijk om uw huis zo mooi mogelijk te presenteren voor potentiële kopers. Onze interieurstyliste voorziet u van advies om uw huis en een professionele fotograaf verzorgt het benodigde beeldmateriaal.
 3. Wij plaatsen uw woning op Funda en social media en we maken een flyer die we rondsturen.
 4. We plaatsen de unieke te koop buis van MIQA in uw tuin. Een echte eye catcher.
 5. We laten brochures die we aan geïnteresseerden mee kunnen geven.
 6. Wij organiseren de bezichtiging(en) voor geïnteresseerde kopers.
 7. Wordt er een bod gedaan? Dan doet onze makelaar de onderhandelingen. Hiervan houden we u altijd op de hoogte.
 8. Op het moment dat uw huis verkocht is, maakt onze makelaar de verkoopakte op. Deze wordt door uzelf en de koper(s) ondertekend.
 9. Op de dag van de aktepassering overhandigen we na een laatste inspectie de sleutel aan de nieuwe eigenaren en gaan we naar de notaris om de handtekening te zetten.
Makelaardij Schalkhaar
Makelaardij Schalkaar Tuin

Makelaardij Schalkhaar voor het kopen van een huis

Ook wanneer MIQA makelaardij in Schalkhaar u begeleidt bij de aankoop van een huis lopen we samen met u een aantal stappen door. Deze vindt u onderstaand.

 1. In de oriënterende fase luisteren wij naar uw verhaal en wensen. Op basis daarvan en kijken we samen welke gemeenten, regio’s en wijken geschikt voor u zijn.
 2. Heeft u een woning gezien die u graag wilt bezichtigen? Dan laat u dit aan ons weten. Wij plannen de bezichtiging voor u. Uiteraard zijn wij daarbij goed voorbereid aanwezig.
 3. Bent u zeer geïnteresseerd in een woning, dan doen wij vervolgonderzoek. We checken bijvoorbeeld het verplichte energielabel, de bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden, recht van overpad en de kadastrale gegevens.
 4. Als u een bod uit gaat brengen voorzien wij u eerst van gedegen advies.
 5. Het is zover, de verkopende partij heeft uw bod geaccepteerd! We maken de voorlopige koopakte op en nemen deze goed met u door voor u uw handtekening zet. Vervolgens gaan uw 3 dagen bedenktijd in.
 6. Nu is het zaak om de financiering rond te maken. Wij helpen u met het uitzoeken van de beste hypotheek.
 7. Eindelijk is het moment daar: u gaat naar de notaris om uw handtekening te zetten en om de sleutel in ontvangst te nemen. U kunt gaan genieten van uw droomhuis!

Waarom MIQA?

Bij MIQA Makelaardij in Schalkhaar komen uw wensen altijd op de eerste plaats. We geven u graag deskundig advies wanneer nodig.  Daarnaast kunt u van ons het volgende verwachten:

 • Wij houden u op de hoogte van elke stap in het verkoopproces van uw huis. U bent dus altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.
 • Bij elke stap in het verkoopproces kunt u altijd rekenen op ons specialistische advies.
 • Wij zetten uw huis zo onderscheidend mogelijk in de markt.
Makelaardij Schalkhaar Boreel
Makelaardij Schalkhaar

Contact met MIQA

Wilt u uw huis in Schalkhaar of omgeving verkopen of wilt u uw huis laten taxeren? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met MIQA Makelaardij in Schalkhaar. Onze specialisten staan voor u klaar.