Banner

Makelaar Schalkhaar

Heeft u een makelaar voor de verkoop of taxatie van uw woning nodig in Schalkhaar? Dan staat MIQA voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en taxeren van woningen. Uw wensen zetten wij centraal, zodat uw woning zo goed mogelijk wordt opgeleverd voor verkoop of een zeer nauwkeurige taxatie krijgt. Onze makelaars beschikken over ruime ervaring en voorzien u in eerlijk advies en ondersteuning.

Waarom makelaar Schalkhaar inschakelen?

Bij MIQA zetten wij uw wensen op eerste plaats. Waar professioneel advies van onze kant nodig is, zullen wij u die te allen tijde geven. Onze specialisten staan klaar om u verder te helpen uw wensen op het gebied van uw huis. Daarnaast beloven wij als makelaar in Schalkaar u het volgende:

  • Wij houden u bij iedere stap in het verkoopproces van uw huis concreet op de hoogte. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken.
  • U krijgt van ons altijd specialistisch advies bij elke stap binnen het verkoopproces van uw huis.
  • Uw huis krijgt de best mogelijke presentatie voor potentiĆ«le kopers.
  • Bovenal staan al uw wensen centraal tijdens onze samenwerking.
Makelaar Schalkhaar

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Uw woning verkopen

Heeft u een nieuwe woning op het oog en wilt u uw huidige huis verkopen? Dan is MIQA uw ideale partner als makelaar in Schalkhaar. Door het geven van advies en aanbieden van hulp bij de aantrekkelijkheid van uw huis, weten wij de juiste presentatie neer te zetten van uw woning. Met de gepaste middelen kunt u uw woning zo geschikt mogelijk laten overkomen. U vergroot uw kansen op goede biedingen door extra aandacht te besteden aan de aankleding. Als makelaar helpt MIQA u gedurende het gehele traject van planning tot oplevering.

Uw woning taxeren

Wilt u een taxatierapport voor de belastingdienst, de aanvraag voor een verbouwing of een ander doeleinde? Als makelaar in Schalkhaar leveren wij voor u een onafhankelijk taxatierapport op. Zo heeft u voor uw doeleinde een juiste taxatie voor uw woning. Meer weten over de redenen voor een taxatierapport? Lees hier verder. Direct een taxatie aanvragen? Geen enkel probleem, u kunt hier uw gegevens invullen en wij zullen u het rapport verstrekken.

Werkwijze van makelaar Schalkhaar

U wordt in het volledige verkoopproces bijgestaan, op de hoogte gehouden en voorzien van advies. Het hele proces hebben wij opgedeeld en daar onze eigen werkwijze aan gekoppeld. Door eerst een kennismakingsgesprek met u aan te gaan, brengen wij uw wensen omtrent uw woning in kaart. Vervolgens gaan we aan de slag middels een uitgestippeld plan en geven wij advies over de presentatie van uw woning.

Contact makelaar Schalkhaar

Wilt u uw woning in Schalkhaar verkopen of wilt u uw woning laten taxeren? Neem dan vrijblijvend contact op met makelaar MIQA in Schalkhaar. Onze specialisten helpen u graag met uw wensen en vragen.

Heeft u nog vragen?

Geen probleem, onze specialisten zitten voor u klaar.

Neem contact met ons op