Banner

Makelaar Keizerslanden

Op zoek naar een makelaar in Keizerslanden? Dan helpt MIQA u graag verder. Wij worden graag uw partner in uw zoektocht naar een nieuwe woning of bij het verkopen van uw huidige woning. Onze specialisten gebruiken al hun ervaring en kennis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met uw wensen en behoeften als basis zijn we in staat om u zo goed mogelijk te helpen. Op deze manier kunnen we gezamenlijk de beste resultaten boeken, zodat u met een goed gevoel uw huis kunt aankopen of verkopen.

Gratis waardebepaling

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Waarom MIQA als makelaar Keizerslanden?

Bij MIQA zijn we specialist in de koop en verkoop van uw huis. Als makelaar in Keizerslanden kunnen wij u dankzij onze concrete en unieke werkwijze zo goed mogelijk ondersteunen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw woning op de beste manier wordt gepresenteerd en de verkoop van uw woning geruisloos verloopt. Als makelaar Keizerslanden zetten wij bij MIQA uw wensen voorop. Op deze manier zijn we in staat om al uw behoeften te realiseren.

Werkwijze verkoopproces

Voor veel mensen is het verkoopproces van een woning een lang en onzeker traject. Bij MIQA hebben we een duidelijke werkwijze die onze makelaars in Keizerslanden hanteren:

  1. Allereerst kijken we samen naar uw huis en bepalen we de waarde aan de hand van een taxatie. Als de waarde in kaart is gebracht, maken we een plan van aanpak.
  2. Om uw woning op de beste en mooiste manier te presenteren, zal onze interieurstylist u adviseren over het uiterlijk van uw woning. Wanneer nodig zal een professionele fotograaf extra foto’s maken om uw woning er goed uit te laten zien.
  3. Als de woning er goed uitziet, zullen we deze plaatsen op onze website, Funda en verschillende sociale mediakanalen. Daarnaast maken we een flyer die we sturen naar potentiële kopers.
  4. Om ook bij uw huis zelf de aandacht te trekken, plaatsen we de unieke ‘’Te koop’’-buis van MIQA in uw tuin. Een echte eyecatcher die voorbijkomende mensen zal aantrekken om uw huis te bekijken.
  5. We maken brochures die we bezorgen aan potentiële kopers en plannen vervolgens de bezoeken.
  6. Doet er iemand een bod? Dan zal onze makelaar Keizerslanden de onderhandelingen uitvoeren. Uiteraard houden wij u hiervan constant op de hoogte.
  7. Zijn de onderhandelingen geslaagd en wordt uw woning verkocht? Dan zal onze makelaar de verkoopakte opmaken. Deze verkoopakte wordt vervolgens ondertekend door u en de kopende partij.
  8. Als alles getekend is, zorgen wij voor de laatste inspectie. Hierna overhandigen we op dezelfde dag de sleutel aan de nieuwe eigenaren en gaan we naar de notaris om de laatste handtekeningen te zetten.

Contact MIQA

Wilt u meer informatie over het kopen of verkopen van uw woning? Neem dan contact met ons op, dan helpt onze makelaar in Keizerslanden u graag verder. De specialisten van MIQA Makelaardij staan voor u klaar!

Heeft u nog vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar.

Neem contact met ons op