Makelaar Deventer

Bent u op zoek naar een makelaar in Deventer en omstreken? Gevestigd in Colmschate, is MIQA de specialist voor u in deze regio. Onze makelaars helpen u met de verkoop en taxatie van uw huis. Waar uw wensen liggen, zullen wij u voorzien van specialistisch advies en ondersteuning.

Makelaar Deventer Voor Verkoop Woning Plat Dak
Makelaar Deventer Vrijstaand Huis

Waarom MIQA als makelaar in Deventer en omgeving?

Wanneer u hulp kunt gebruiken bij de aan- of verkoop van uw huis in Deventer en omgeving, dan staan de makelaars van MIQA direct voor u klaar. Door onze overzichtelijke stappenplannen voor de aankoop of verkoop van uw huis, kunnen wij u gedurende het gehele proces zeer goed bijstaan. Tevens kunnen we u als makelaar in Deventer helpen bij de taxatie van uw woning, indien u een taxatierapport nodig heeft. als makelaar Deventer staan de specialisten van MIQA voor u klaar en wordt u op gebied van al uw wensen, dromen en vragen perfect geholpen.

Waarom MIQA als makelaar in Deventer?

De makelaars van MIQA zetten uw wensen op de eerste plaats. Waar deskundig advies van onze kant nodig is, zullen wij u die te allen tijde geven. Tevens beloven wij het volgende:

 • Wij houden u bij iedere stap in het verkoopproces van uw huis concreet op de hoogte. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken.
 • U krijgt van ons altijd specialistisch advies bij elke stap binnen het verkoopproces van uw huis.
 • Uw huis krijgt de best mogelijke presentatie voor potentiële kopers.
 • Bovenal staan al uw wensen centraal tijdens onze samenwerking.
Makelaar Deventer
Makelaar Deventer

Werkwijze van ons als makelaar in Deventer

U wordt in het complete verkoopproces bijgestaan, op de hoogte gehouden en voorzien van advies. Het hele proces hebben wij opgedeeld en onze eigen werkwijze aan gekoppeld. Maar hoe ziet de werkwijze van onze makelaar in Deventer eruit?

 1. Allereerst maken wij kennis en komen wij uw huis bekijken. Op basis van de kennismaking, onze indrukken van uw huis en uw wensen maken wij een verkoopplan op maat.
 2. Uw huis dient voor de verkoop mooi gepresenteerd te worden. Onze interieurstyliste zal u voorzien van advies om uw huis zo mooi mogelijk te presenteren voor potentiële kopers. Vervolgens wordt uw huis door een professionele fotograaf vastgelegd voor benodigde beeldmateriaal.
 3. Wij stellen de marketingmix voor uw huis samen. Wij zullen de kanalen samenstellen waar uw huis zichtbaar wordt.
 4. U krijgt de ’te koop buis’ van MIQA in uw tuin.
 5. Er wordt drukwerk geproduceerd voor geïnteresseerden in uw huis. Met de brochures kunnen ze altijd nog eens alles over uw huis doorlezen.
 6. Wij organiseren de bezichtiging(en) voor geïnteresseerde kopers.
 7. Onze makelaar in Deventer voert onderhandelingen uit naar aanleiding van de biedingen op uw huis.
 8. Op het moment dat er een akkoord over de verkoop van uw huis is, zal onze makelaar de verkoopakte opmaken.
 9. Gezamenlijk voeren we een laatste inspectie van het huis uit, alvorens de sleuteloverdracht plaatsvindt.

Onze makelaars staan u bij van begin tot eind. Voor meer informatie over onze werkwijze verwijzen wij u graag door naar deze pagina.

Contact makelaar Deventer

Wilt u uw huis in Deventer verkopen of wilt u uw huis laten taxeren? Geen probleem, neem vrijblijvend contact op met MIQA Makelaardij. Onze specialisten helpen u graag met uw wensen en vragen.

Makelaar Deventer