Banner

Makelaar Deventer binnenstad

Bent u op zoek naar een makelaar in de binnenstad van Deventer? Dan helpt MIQA u graag verder. Wij zijn u graag van dienst op het moment dat u een nieuwe woning wilt kopen of uw woning wilt verkopen. Al onze specialisten gebruiken hun doorgronde kennis en kunde om u de best mogelijke service te bieden. Zij beschikken allemaal over de vaardigheid om goed naar uw wensen en behoeften te luisteren. Zo zorgen we samen voor de beste resultaten.

Waarom makelaar MIQA?

Wij zijn de specialist voor de koop en verkoop van uw huis. Dankzij onze zeer concrete werkwijze kunnen wij u zo goed mogelijk ondersteunen. Zo weet u zeker dat uw woning op de beste manier wordt gepresenteerd en dat de aankoop van uw woning zo optimaal mogelijk verloopt. Heeft u een taxatie nodig van uw huidige woning om welke reden dan ook? Dat is geen probleem, onze NVM-makelaar in Deventer en omgeving zorgt voor een zeer transparante taxatie.

Makelaar Deventer binnenstad

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Makelaar Deventer binnenstad voor de verkoop van uw woning

Als u uw woning gaat verkopen, is het belangrijk dat deze zich onderscheidt van andere te koop staande woningen. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we uw woning het beste in de markt kunnen zetten. Wanneer u kiest om MIQA als makelaar in Deventer binnenstad in te huren voor de verkoop van uw woning, doorlopen wij samen een aantal stappen in het verkoopproces.

Het verkoopproces bij Miqa: Makelaar Deventer binnenstad

  • De eerste stap is samen naar uw huis kijken en de waarde ervan te bepalen. Daarna maken we een plan van aanpak.
  • Het is belangrijk om uw woning op de mooiste manier te presenteren voor potentiële kopers. Onze interieurstylist adviseert u over het uiterlijk van uw woning en een professionele fotograaf zorgt voor de benodigde foto’s.
  • We plaatsen uw woning op Funda en diverse social mediakanalen en maken een flyer die we versturen naar mogelijk geïnteresseerden.
  • We plaatsen de unieke “Te koop”-buis van makelaar MIQA in de Deventer binnenstad in uw tuin. Dit is een echte eyecatcher voor voorbijgangers.
  • We maken brochures die we bezorgen aan potentiële kopers en organiseren vervolgens de bezoeken.
  • Is er een aanbod? Dan voert onze makelaar de onderhandelingen. We houden u altijd op de hoogte van wat er gebeurt.
  • Zodra uw woning is verkocht, maakt onze makelaar in Deventer binnenstad en omgeving de verkoopakte op. Deze verkoopakte wordt ondertekend door uzelf en de koper(s).
  • Na het overhandigen van de aktepassering, zorgen we voor de laatste inspectie. Op dezelfde dag overhandigen we de sleutels aan de nieuwe eigenaren en gaan we naar de notaris om de handtekening te zetten.

Contact Miqa: Makelaar Deventer binnenstad

Wilt u meer informatie over het verkopen of taxeren van uw woning in Deventer binnenstad? Dan helpt MIQA Makelaardij u graag verder. Voor meer informatie over onze service kunt u gerust vrijblijvend contact opnemen. De specialisten van MIQA Makelaardij staan voor u klaar.

Heeft u nog vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar.

Neem contact met ons op