MIQA

Makelaar Bathmen

Ben je op zoek naar een makelaar in Bathmen? Dan is MIQA de juiste partner voor jou. Wilt je jouw huis verkopen? Of ben je op zoek naar een accurate taxatie van je woning? MIQA helpt je hierbij. Wij zetten jouw wensen centraal, zodat je huis zo mooi mogelijk wordt opgeleverd voor verkoop of een zeer accurate taxatie krijgt.

Makelaar Bathmen Taxatie Maken
Makelaar Bathmen Huis In Verkoop

Wat we doen

Een makelaar in de armen nemen voor jouw huis raden wij ten zeerste aan. De specialisten bij MIQA helpen je graag met jouw wensen omtrent jouw huis. Of je nu jouw huis wil laten taxeren of wanneer je een woning wilt kopen, bij MIQA Deventer ben je aan het juiste adres. Ook bij de verkoop van jouw woning zit je bij ons goed. Met ons stappenplan ondersteunen wij je bij de verkoop van jouw woning.

Makelaar Bathmen

Verkoopt je huis

Wil jij je huis verkopen? Dan is MIQA als makelaar in Bathmen de ideale sparringpartner. Wij geven je advies en helpen je bij de aantrekkelijkheid van het huis. Door de juiste presentatie en inzet van middelen kun je jouw huis zo goed mogelijk laten overkomen. Je vergroot de kansen op goede biedingen en de verkoop van jouw huis door extra aandacht te besteden aan de aankleding. Wij helpen je gedurende het gehele traject van planning tot oplevering.

Taxeert je huis

Heb je een taxatierapport nodig voor de belastingdienst, de aanvraag voor een verbouwing of een ander doeleinde? MIQA levert een onafhankelijk taxatierapport op, zodat je voor jouw doeleinde de juiste taxatie voor je woning hebt. Lees hier meer over (de redenen voor) een taxatierapport. Wil je direct een taxatierapport aanvragen? Geen probleem, vul hier je gegevens in en wij zullen je het rapport verstrekken.

Makelaar Bathmen Vrijstaande Woning
Huis In Verkoop Door Makelaar Bathmen

Werkwijze

van de verkoop van je huis

Wil je jouw huis verkopen? Dan is MIQA jouw makelaar in Bathmen. Wij helpen je jouw huis eruit te laten springen ten opzichte van alle andere huizen die in de verkoop staan. Voor het verkopen van jouw huis hebben wij onze eigen werkwijze ontwikkeld:

  1. We stellen een plan op naar aanleiding van ons eerste bezoek aan jouw huis en de waardebepaling van jouw huis.
  2. Jouw huis wordt perfect gepresenteerd. U krijgt advies van onze interieurstyliste, waarna een professionele fotograaf foto’s maakt van jouw woning.
  3. Als makelaar bij Bathmen stellen wij ook de ideale marketingmix op. Dat kan zijn via onze website en Funda, maar ook bijvoorbeeld via social media en drukwerk. Bovendien ontvang je de welbekende ’te koop buis’ van MIQA en ontvangen ge√Įnteresseerden drukwerk over jouw huis.
  4. Wij organiseren de bezichtiging(en) voor jouw woning en de makelaar voert de onderhandelingen op de biedingen uit.
  5. Zodra er een akkoord is en jouw huis is verkocht, maken wij de koopakte op. Als slotstuk lopen wij een laatste inspectie door, voordat de sleutel definitief overhandigd wordt.

Voor meer uitleg over de werkwijze van MIQA makelaar in Bathmen verwijzen wij je door naar onze werkwijze.

Contact

met makelaar in Bathmen

Onze makelaars helpen jou bij de aan- of verkoop van jouw woning, bij een eerlijke taxatie van jouw woning en voorzien je van gedegen advies omtrent jouw (gewenste) woning. Heb je een makelaar in Bathmen nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met MIQA. Wij staan je graag te woord en bespreken alle mogelijkheden met je.

Makelaar Bathmen