Banner

Makelaar Bathmen

Bent u op zoek naar een makelaar in Bathmen? Dan is MIQA de juiste partner voor u. Wilt u uw huis verkopen? Of bent u op zoek naar een accurate taxatie van uw woning? MIQA helpt u hierbij. Wij zetten uw wensen centraal, zodat uw huis zo mooi mogelijk wordt opgeleverd voor verkoop of een zeer accurate taxatie krijgt.

Waarom een makelaar voor uw huis in Bathmen?

Een makelaar in de armen nemen voor uw huis raden wij ten zeerste aan. De specialisten bij MIQA helpen u graag met uw wensen omtrent uw huis. Of u nu uw huis wil laten taxeren of wanneer u een woning wilt kopen, bij MIQA Deventer bent u aan het juiste adres. Ook bij de verkoop van uw woning zit u bij ons goed. Met ons stappenplan ondersteunen wij u bij de verkoop van uw woning.

Makelaar Bathmen

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Uw huis verkopen

Wilt u uw huis verkopen? Dan is MIQA als makelaar in Bathmen de ideale sparringpartner. Wij geven u advies en helpen u bij de aantrekkelijkheid van het huis. Door de juiste presentatie en inzet van middelen kunt u uw huis zo goed mogelijk laten overkomen. U vergroot de kansen op goede biedingen en de verkoop van uw huis door extra aandacht te besteden aan de aankleding. Wij helpen u gedurende het gehele traject van planning tot oplevering.

Uw huis taxeren

Heeft u een taxatierapport nodig voor de belastingdienst, de aanvraag voor een verbouwing of een ander doeleinde? MIQA levert voor u een onafhankelijk taxatierapport op, zodat u voor uw doeleinde de juiste taxatie voor uw woning heeft. Lees hier meer over (de redenen voor) een taxatierapport. Wilt u direct een taxatierapport aanvragen? Geen probleem, vul hier uw gegevens in en wij zullen u het rapport verstrekken.

Uw huis verkopen met onze makelaar in Bathmen

Wilt u uw huis verkopen? Dan is MIQA uw makelaar in Bathmen. Wij helpen u uw huis eruit te laten springen ten opzichte van alle andere huizen die in de verkoop staan. Voor het verkopen van uw huis hebben wij onze eigen werkwijze ontwikkeld:

  1. Er wordt een plan opgesteld naar aanleiding van ons eerste bezoek aan uw huis en de waardebepaling van uw huis.
  2. Uw huis wordt perfect gepresenteerd. U krijgt advies van onze interieurstyliste, waarna een professionele fotograaf foto’s maakt van uw woning.
  3. Wij stellen de ideale marketingmix op. Dat kan zijn via onze website en Funda, maar ook bijvoorbeeld via social media en drukwerk.
  4. U ontvangt de welbekende ’te koop buis’ van Miqa.
  5. Geïnteresseerden in uw huis ontvangen drukwerk over uw huis.
  6. Wij organiseren de bezichtiging(en) voor uw woning.
  7. De makelaar voert de onderhandelingen op de biedingen uit.
  8. Zodra er een akkoord is en uw huis is verkocht, maken wij voor u de koopakte op.
  9. Als slotstuk lopen wij een laatste inspectie door, voordat de sleutel definitief overhandigd wordt.

Voor meer uitleg over de werkwijze van MIQA makelaar in Bathmen verwijzen wij u door naar onze werkwijze.

Contact

Onze makelaars helpen u bij de aan- of verkoop van uw woning, helpen u bij een eerlijke taxatie van uw woning en voorzien u van gedegen advies omtrent uw (gewenste) woning. Heeft u een makelaar in Bathmen nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met MIQA. Wij staan u graag te woord en bespreken alle mogelijkheden met u.

Heeft u nog vragen?

Geen probleem, onze specialisten zitten voor u klaar.

Neem contact met ons op