Ik wil mijn huis verkopen

Wanneer u denkt: ‘Ik wil mijn huis verkopen’, komen er nog best veel dingen bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan de taxatie van uw huis en de manier waarop u uw huis gaat verkopen. U wilt natuurlijk dat uw huis opvalt. Hier helpen wij u graag bij. Met onze jarenlange ervaring, creatieve inslag en buiten de kaders denkend, spannen wij ons tot het uiterste in uw huis in het beste passende, unieke jasje te steken, zodat het snel verkocht wordt.

Ik Wil Mijn Huis Verkopen Met Veranda
Ik Wil Mijn Huis Verkopen

Onze werkwijze

Het is belangrijk dat uw huis boven de andere huizen uitspringt die te koop staan. Uw huis wordt sneller opgemerkt als de aantrekkingskracht op potentiële kopers hoog is en u de presentatie onderscheidend maakt. Als u denkt: ‘Ik wil graag mijn huis verkopen’, kunnen wij u daar dus goed bij helpen. Dit doen wij volgens de MIQA-methode:

  • Samen beginnen we met het maken van een plan de campagne. Dit doen we nadat we uw huis hebben bekeken en de waarde hebben bepaald.
  • Daarna gaan we kijken hoe we uw huis er het meest aantrekkelijk uit laten zien. Dit doen we niet alleen. Onze interieurstyliste geeft u daarbij advies. Ook voor het maken van de foto’s van uw huis regelen wij een specialist.
  • Vervolgens stellen wij een marketingmix samen. Dit betekent dat uw huis op Funda en onze website komt te staan. Wij verspreiden het nieuws via social media. Eventueel maken we een flyer om uw huis nog meer onder de aandacht te brengen.
Huis verkopen samen met MIQA
  • Wij plaatsen een te-koop buis bij uw huis. Door ons unieke concept is het een echte blikvanger.

 

  • Verder maken we een verzorgde brochure van uw woning met alle belangrijke informatie.

 

  • Gratis verzorgen wij het landelijke NVM Open Huis dat twee keer per jaar plaatsvindt. Hoe dat precies werkt, vertellen wij u natuurlijk graag. Wij doen ons best om uw huis op verschillende manieren onder de aandacht te brengen.

 

  • Hierna worden de bezichtigingen gepland. Wanneer er een bod wordt gedaan, doet uw makelaar de onderhandelingen. Tijdens het gehele proces wordt u door ons op de hoogte gehouden. Ook kunt u de voortgang zelf volgen via uw account in Move.nl.

 

  • Wanneer uw huis is verkocht, wordt er een koopakte opgesteld. Deze wordt door u en de kopende partij getekend. Daarna wordt de akte naar de notaris gestuurd.

 

  • De dag is aangebroken. De sleutels worden overhandigd aan de nieuwe eigenaren. Vooraf doen we een laatste inspectie, zodat we weten dat alles goed verloopt. Daarna gaan de kopers en verkopers naar de notaris voor de laatste handtekening. Er kan verhuisd worden!

Taxaties – ik wil mijn huis verkopen

Wanneer u denkt: ‘Ik wil mijn huis verkopen’, bent u natuurlijk benieuwd wat de waarde is. U kunt uw huis laten taxeren door Miqa. Uw huis wordt getaxeerd door deskundigen. Onze NVM-makelaar is gecertificeerd bij de Stichting Vastgoed Cert en aangesloten bij de NWWI. Welk rapport u ook nodig heeft, u kunt bij ons terecht. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder. Heeft u gewoon een taxatierapport of een NWWI-rapport nodig? Misschien volstaat alleen een waardebepaling, dan bent u goedkoper uit. U hoeft alleen maar even te bellen, dan zoeken wij dit voor u uit.

Ik Wil Mijn Huis Verkopen
Ik Wil Mijn Huis Verkopen Contactpersoon

Contact Miqa

Dus zit u met de gedachte: ‘Ik wil mijn huis verkopen’, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het verkopen van uw huis. Bij ons kunt u daarnaast ook terecht voor een gratis waardebepaling.