Huis verkopen Zandweerd

Wilt u uw huis verkopen op de Zandweerd in Deventer? Dit kan een hele onderneming zijn. Er komt namelijk veel op uw af. Met MIQA als verkoopmakelaar weet u zeker dat alles snel en perfect geregeld wordt. Uiteraard bewerkstelligen we de best mogelijke prijs, maar daar blijft het niet bij. Voordat uw huis in de verkoop kan, moet er het een en ander geregeld worden. Wij luisteren daarbij goed naar uw wensen, naar de mogelijke wensen van potentiële kopers. Samen lopen we alle stappen door, waarbij wij altijd met u blijven communiceren. Zo weet u altijd wat de laatste stand van zaken is. MIQA zet zich volledig in voor het verkopen van uw huis.

Verkopen Huis Zandweerd Met Veranda
Huis Verkopen Zandweerd

Uw huis op de Zandweerd verkopen

Als u uw huis op de Zandweerd wilt verkopen, is het belangrijk dat uw huis boven alle andere huizen uitspringt. Dit kunt u met alle vertrouwen aan ons overlaten. Wij zijn erin gespecialiseerd uw huis om te laten vallen en te promoten. Elk huis zetten wij op een unieke manier neer in de woningmarkt. We benutten daarbij alle kansen om het aan te bieden aan mogelijke geïnteresseerden. Zo gaat onze marketingmedewerker aan de slag met een video die uw woning mooi laat zien en zullen we op onze social mediakanalen een groot aantal mensen bereiken met de berichten over uw huis. Uw huis verkopen op de Zandweerd kunt u ons zeker toevertrouwen.

Werkwijze MIQA

Als u uw huis op de Zandweerd gaat verkopen, starten we met het bekijken van uw huis en het bepalen van de waarde. Daarna stellen we samen met u een plan van aanpak op. Vervolgens doorlopen we de volgende stappen:

 • De presentatie
  Onze styliste voorziet u graag van advies om uw huis optimaal te presenteren, zodat kijkers zich bij binnenkomst helemaal thuis voelen.
 • Marketingmix
  We plaatsen uw huis op Funda en onze eigen website. Daarnaast brengen we de woning onder de aandacht op social media en maken we een flyer die we in bekend gebied rondsturen.
 • Te koop-buis
  Onze unieke en opvallende koop-buis krijgt een prominente plek voor uw huis.
 • Drukwerk
  We laten luxe brochures drukken die we meegeven aan geïnteresseerden.
 • Bezichtigingen
  Wij verzorgen twee keer per jaar gratis het landelijke NVM Open Huis en elke eerste zaterdag van de maand is er de MIQA ‘Kom & Kijkdag’.
 • Onderhandelingen
  Is er een bod uitgebracht, dan doet uw makelaar de onderhandelingen. Hiervan houden wij u altijd op de hoogte.
Waardebepaling Woning Zandweerd (3)
Huis Verkopen Zandweerd

Huis verkocht!

Zodra uw huis is verkocht, maken we de koopakte op en bespreken we deze met u. De akte wordt door u en de kopende partij ondertekend en vervolgens naar de notaris gestuurd. Dan is het zover, de dag van de aktepassering. Vooraf doen we nog een laatste inspectie. Daarna gaat u, net als de kopende partij naar de notaris. Uw MIQA-makelaar is hier ook aanwezig. Zodra de handtekening is gezet, kan er verhuisd worden!

Contact huis verkopen Zandweerd

Wilt u uw huis op de Zandweerd verkopen? En wil u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u nog geen nieuwe woning gevonden? Ook bij het kopen van een huis helpen we u graag.

Contact Huis Verkopen Zandweerd