Banner

Huis verkopen Vijfhoek

Denkt u erover om uw huis te verkopen op de Vijfhoek in Deventer? Daar komt ongetwijfeld meer bij kijken dan u verwacht. Met MIQA als verkoopmakelaar weet u zeker dat alles snel en perfect in orde komt. Natuurlijk bedingen wij daarbij de best mogelijke prijs, maar dat niet alleen. Er gaat een heel proces aan vooraf voor uw huis de verkoop in kan. Wij luisteren daarbij goed naar uw wensen, maar kijken ook goed naar de mogelijke wensen van potentiële kopers. Samen lopen we alle stappen door, waarbij wij altijd met u blijven communiceren. U weet dus altijd wat de actuele stand van zaken is. Daar kunt u op rekenen!

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Huis verkopen Vijfhoek, opvallen en promoten

Uw huis op de Vijfhoek verkopen gaat niet vanzelf. Het is belangrijk dat uw huis boven alle andere huizen die te koop staan uitspringt. Het moet opvallen, waardoor potentiële kopers in de rij staan om uw huis te bezichtigen. En dat is precies wat u met een gerust hart aan ons over kunt laten. Wij zijn erin gespecialiseerd uw huis op te laten vallen en te promoten. Elk huis zetten wij op een unieke en eigentijdse manier op de markt. Er blijft geen kans of middel onbenut om het aan te bieden aan een breed publiek met mogelijke geïnteresseerden. Onze marketingmedewerker gaat graag aan de slag met een mooie video van uw woning. Ook met social media genereren we een flink bereik. Uw huis verkopen op de Vijfhoek? Laat dat dus maar aan ons over.

Onze werkwijze bij huis verkopen Vijfhoek

Als u uw huis dat op de Vijfhoek staat wilt verkopen, starten we met het bekijken van uw huis en het bepalen van de waarde. Dan is het tijd voor een plan van aanpak. Deze stellen we samen met u op. Uw huis moet er natuurlijk tiptop uitzien. Onze styliste voorziet u daarbij graag van advies, zodat kijkers zich helemaal thuis voelen als ze binnenstappen. Onze fotograaf legt vervolgens alles vast. Zodra dat is gebeurd, is het tijd voor de volgende stappen:

 • Marketingmix
  We plaatsen uw huis op Funda en op onze website. Wij brengen het ook onder de aandacht op social media. Daarnaast maken we een flyer van uw huis, die we in bekend gebied rondsturen.
 • Te koop-buis
  Onze unieke en opvallende te koop-buis krijgt een prominente plek voor uw huis.
 • Drukwerk
  We laten luxe brochures drukken die we meegeven aan belangstellenden.
 • Bezichtigingen
  Wij verzorgen twee keer per jaar gratis het landelijke NVM Open Huis en elke eerste zaterdag van de maand is er de MIQA ‘Kom & Kijkdag’.
 • Onderhandelingen
  Wordt er een bod gedaan, dan doet uw makelaar de onderhandelingen. Hiervan houden wij u altijd op de hoogte.

Verkocht, gefeliciteerd!

Uw huis verkopen op de Vijfhoek, het is gelukt! Wij maken koopakte op en bespreken deze uitgebreid met u. De akte wordt door u en de kopende partij ondertekend en vervolgens naar de notaris gestuurd. Deze handelt het verder af. Voor u het weet is het zover, de dag van de aktepassering. De sleutels worden overhandigd aan de nieuwe eigenaren. Vooraf doen we nog een laatste inspectie. Daarna gaat u, net als de verkopers naar de notaris. Uw MIQA-makelaar is hierbij aanwezig. Zodra de handtekening is gezet, kan er verhuisd worden!

Contact opnemen met MIQA

Wilt u meer weten over het verkopen van uw huis op de Vijfhoek? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag alles over. Een huis kopen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Heeft u nog vragen?

Dat kunnen wij ons voorstellen.

Neem contact op