Banner

Huis verkopen Platvoet

Wilt u uw huis op de Platvoet in Deventer verkopen? Dan heeft u misschien al gemerkt dat dit een hele klus kan zijn. Er komt namelijk veel kijken bij de verkoop van een huis. MIQA kan u daarbij helpen. Zo zorgen wij dat alles snel en perfect geregeld wordt waarbij we uiteraard de best mogelijke prijs bewerkstelligen. Voordat uw huis in de verkoop kan, moet er het een en ander geregeld worden. Wij luisteren daarvoor goed naar uw wensen en naar die van de potentiële verkopers. Samen doorlopen we alle stappen, waarbij we te allen tijde met u blijven communiceren. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken. MIQA zet zich volledig in voor het verkopen van uw huis op de Platvoet.

Huis verkopen Platvoet

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Uw huis op de Platvoet verkopen

Als u uw huis op de Platvoet wilt verkopen, is het belangrijk dat uw huis opvalt. MIQA zet uw huis op een unieke wijze neer op de woningmarkt. We benutten daarbij alle kansen om het aan te bieden aan mogelijke kopers. Zo gaan we aan de slag met een video en zullen we berichten delen op onze social mediakanalen.

Werkwijze van MIQA

Als u uw huis op de Platvoet wilt verkopen, starten we eerst met het bepalen van de waarde. Daarna stellen we samen met u een plan van aanpak op om vervolgens de volgende stappen te doorlopen:

 • De presentatie
  Onze styliste helpt u graag bij het optimaal presenteren van uw huis.
 • Marketingmix
  Wij plaatsen uw huis op Funda en op onze eigen website. Ook zullen we de woning onder de aandacht brengen op social media en maken we een flyer die we rondsturen.
 • Te koop-buis
  Onze te koop-buis krijgt een opvallende plek voor uw huis.
 • Drukwerk
  We laten luxe brochures drukken die we meegeven aan geïnteresseerden.
 • Bezichtigingen
  Twee keer per jaar verzorgen wij het landelijke NVM Open Huis en elke eerste zaterdag van de maand is er de MIWA ‘Kom & Kijkdag’.
 • Onderhandelingen
  Indien er een bod is uitgebracht, doet uw MIQA-makelaar de onderhandelingen. Wij houden u hier altijd van op de hoogte.

Huis verkocht

Zodra uw huis is verkocht, maken we de koopakte op en bespreken we deze met u. De akte wordt door u en de kopende partij ondertekend en vervolgens naar de notaris gestuurd. Op de dag van de aktepassering voeren we nog een laatste inspectie af, waarna u en de kopende partij naar de notaris gaan. Zodra de handtekening is gezet, is uw huis officieel verkocht.

Contact huis verkopen Platvoet

Zoekt u een makelaar om uw huis op de Platvoet te verkopen? En wilt u meer weten over de werkwijze van MIQA? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u nog geen nieuwe woning heeft gevonden, helpen we u graag.

Heeft u nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

Neem contact op