Huis verkopen Keizerslanden

Wilt u uw huis verkopen in Keizerslanden? Dit kan een hele onderneming zijn. Met MIQA als verkoopmakelaar weet u zeker dat alles snel en goed geregeld wordt. Uiteraard bedingen wij daarbij de best mogelijke prijs, maar daar blijf het niet bij. Er gaat een heel proces aan vooraf voor uw huis de verkoop in kan. Wij luisteren daarbij goed naar uw wensen, en kijken daarnaast ook goed naar de mogelijke wensen van potentiële kopers. Samen lopen we alle stappen door, waarbij we altijd met u blijven communiceren. Zo weet u altijd wat de actuele stand van zaken is. Wij zetten ons volledig in voor het verkopen van uw huis.

Huis Verkopen Keizerslanden
Huis Verkopen Rijtjeshuis Keizerslanden

Wij verkopen uw huis

Uw huis in Keizerslanden verkopen kost tijd en aandacht. Uw huis moet namelijk zodanig opvallen, dat het boven alle andere huizen die te koop staan uitspringt. En dat kunt u met alle vertrouwen aan ons overlaten. Wij zijn gespecialiseerd in het laten vallen opvallen en promoten van uw huis. Elk huis zetten wij op een unieke manier neer in de woningmarkt. We gebruiken alle mogelijkheden om uw huis aan te bieden bij mogelijke geïnteresseerden. Onze marketingmedewerker gaat bijvoorbeeld aan de slag met een video die uw woning mooi laat zien. Ook op onze social mediakanalen bereiken we een groot aantal mensen met onze berichten over uw huis. Uw huis verkopen in Keizerslanden is ons zeker toevertrouwd.

Werkwijze bij huis verkopen Keizerslanden

Als u uw huis in Keizerslanden wilt verkopen, starten we met het bekijken van uw huis en een taxatie. Daarna gaan we samen met u een plan van aanpak opstellen. Vervolgens doorlopen we de volgende stappen:

 • De presentatie
  Onze styliste voorziet u graag van advies, voor een optimale presentatie van uw woning, zodat kijkers zich helemaal thuis voelen als ze binnenstappen.
 • Marketingmix
  We plaatsen uw huis op Funda en op onze website. Ook brengen we uw onder de aandacht op social media en maken we een flyer, die we in bekend gebied rondsturen.
 • Te koop-buis
  Onze unieke en opvallende koop-buis krijgt een prominente plek voor uw huis.
 • Drukwerk
  We laten luxe brochures drukken die we meegeven aan belangstellenden.
 • Bezichtigingen
  We verzorgen twee keer per jaar gratis het landelijke NVM Open Huis en elke eerste zaterdag van de maand is er de MIQA ‘Kom & Kijkdag’.
 • Onderhandelingen
  Wanneer er een bod is uitgebracht, doet uw makelaar de onderhandelingen. Hiervan houden we u altijd op de hoogte.
Huis Verkopen Keizerslanden Hoekhuis
Huis Verkopen Keizerslanden

Verkocht, hoe gaan we verder?

Zodra uw huis in Keizerslanden is verkocht, maken we de koopakte op en bespreken we deze met u. De akte wordt door u en de koper(s) ondertekend en vervolgens naar de notaris gestuurd. Dan is het zover, de dag van de aktepassering. De sleutels worden overhandigd aan de nieuwe eigenaren. Vooraf doen we nog een laatste inspectie. Daarna gaat u, net als de kopers naar de notaris. Uw MIQA-makelaar is hier ook aanwezig. Zodra de handtekening is gezet, kan er verhuisd worden!

Contact over huis verkopen Keizerslanden

Wilt u uw huis in Keizerslanden verkopen? En wilt u meer weten over de procedure? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u nog geen nieuw huis gekocht? Ook bij het kopen van een huis helpen we u graag.

Huis Verkopen Keizerslanden