Huis verkopen in Deventer binnenstad

Wilt u graag uw huis verkopen in Deventer binnenstad? De verkoopmakelaars van MIQA zorgen ervoor dat alles voor u geregeld wordt. Wij bedingen natuurlijk de best mogelijke prijs, maar dat is niet het enige. Bij ons doorloopt u een heel proces voor de verkoop van uw huis. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij goed naar uw wensen luisteren. Dit wordt allemaal besproken tijdens dit proces. Samen lopen wij alle stappen door. Zo wordt er altijd goed met u gecommuniceerd, zodat u overal volledig van op de hoogte bent. Bij MIQA zetten wij ons 100% in voor het verkopen van uw huis.

Huis Verkopen Deventer Binnenstad
Huis Verkopen Deventer Binnenstad

MIQA voor uw huis verkopen in Deventer binnenstad!

Uw huis verkopen in Deventer kan tijd en moeite kosten. Uw huis moet zo opvallen dat het zich onderscheidt van alle andere te koop staande woningen. U kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten. MIQA is gespecialiseerd in het laten opvallen en promoten van uw huis. Wij presenteren elke woning op een unieke manier op de vastgoedmarkt. Bij MIQA wordt er gebruik gemaakt van alle mogelijkheden om uw woning ter beschikking te stellen aan ge√Įnteresseerden. Onze marketeers zullen bijvoorbeeld een video maken die uw huis prachtig laat zien. Ook communiceren we informatie over uw woning aan een groot aantal gebruikers via onze social mediakanalen. De verkoop van uw huis in de binnenstad van Deventer kunt u dus aan ons toevertrouwen.

MIQA voor bedrijven

Al sinds de oprichting van MIQA Makelaardij richten wij ons niet alleen op de particulieren, maar ook op de zakelijke markt. Voor diverse professionele opdrachtgevers hebben wij werkzaamheden uitgevoerd, waaronder de volgende woningcorporaties:

  • Rentree
  • Woonbedrijf Ieder1
  • De Marken
  • IJsseldal
  • Vestia
  • Mooiland

De werkzaamheden die wij uitvoeren voor deze corporaties zijn bijvoorbeeld het uitponden of het verhuren van de huizen. Daarnaast verzorgen wij de balanstaxaties voor deze branche. Ook nemen wij diverse werkzaamheden uit handen voor diverse investeerders, zowel particulier als beroepsmatig. Zo regelen we bijvoorbeeld ook de verhuur bij nieuwbouw. Wilt u meer weten over onze zakelijke projecten en diensten? U leest hier meer.

Huis Verkopen Deventer Binnenstad
Huis Verkopen Deventer Binnenstad

Contact huis verkopen Deventer binnenstad

Wilt u uw huis verkopen in de binnenstad van Deventer? En wil u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u nog geen nieuwe woning gevonden? Ook bij het kopen van een huis helpen we u graag verder!