Huis verkopen Colmschate

Denkt u erover om na om uw huis te verkopen in Colmschate? Denk er dan eens over na om MIQA in de arm te nemen als verkoopmakelaar. Uiteraard bedingen wij daarbij de best mogelijke prijs, maar dat is niet het enige dat belangrijk is. Er moet veel gebeuren voor we uw huis te koop kunnen zetten. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we de interesse van kopers wekken. Anders heeft onze makelaar in Colmschate niets om over te onderhandelen. Van begin tot eind luisteren wij goed naar uw wensen, maar we verliezen de mogelijke wensen van potentiële kopers zeker niet uit het oog. Uw huis verkopen in Colmschate moet voor hen aanvoelen als een warm bad. Samen met u doorlopen we alle stappen en blijven daarbij altijd met u communiceren. U hoeft er dus nooit achteraan om te weten wat de laatste stand van zaken is. Wel zo fijn.

 

Huis Verkopen Colmschate 1
Huis Verkopen Colmschate (1)

Wij laten uw huis opvallen

Makelaardij Colschate

Het kost tijd en aandacht om uw huis in Colmschate te verkopen. Uw huis moet zodanig opvallen in het huizenaanbod, dat het boven alle andere huizen die te koop staan uitspringt. En dát kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn erin gespecialiseerd uw huis op te laten vallen en te promoten. Elk huis zetten wij op een unieke  manier neer in de woningmarkt. We benutten alle mogelijkheden ten volle om uw huis aan te bieden bij mogelijke geïnteresseerden. Onze marketingmedewerker gaat bijvoorbeeld graag aan de slag met een video die uw woning mooi laat zien. Ook op onze social mediakanalen bereiken we een groot aantal mensen met onze berichten over uw huis. Uw huis verkopen in Colmschate is ons dus wel toevertrouwd.

Huis verkopen Colmschate, onze werkwijze

Als u uw huis in Colmschate wilt verkopen, starten we met een taxatie, waarna we samen met u een plan van aanpak opstellen. Vervolgens doorlopen we onze werkwijze:

 • De presentatie
  Onze styliste voorziet u graag van advies,  voor een optimale presentatie van uw woning. zodat kijkers bij binnenkomst gelijk onder de indruk zullen zijn. Onze fotograaf legt het resultaat vervolgens vast op de gevoelige plaat.
 • Marketingmix
  Uw huis komt op Funda en onze website te staan. Ook brengen we het onder de aandacht op social media en maken we een flyer, die we rondsturen in bekend gebied.
Huis In Colmschate Verkopen
Huis Verkopen Colmschate Rijtjeshuis
 • Te koop-buis
  Onze unieke en opvallende te koop-buis krijgt een prominente plek voor uw huis, zodat het geen enkele voorbijganger ontgaat dat uw huis te koop is.
 • Drukwerk
  We laten luxe brochures drukken die we meegeven aan belangstellenden.
 • Bezichtigingen
  Twee keer per jaar verzorgen we gratis het landelijke NVM Open Huis en elke eerste zaterdag van de maand is er de MIQA ‘Kom & Kijkdag’.
 • Onderhandelingen
  Wanneer er een bod is uitgebracht, doet uw MIQA-makelaar in Colmschate de onderhandelingen. Wij houden u altijd op de hoogte van de vorderingen.

Verkocht! En nu?

Uw huis verkopen in Colmschate, we hebben het voor elkaar! Wij maken koopakte op en bespreken deze met u. De akte wordt door u en de koper(s) ondertekend en naar de notaris gestuurd. Voor u het weet is het zover, de dag van de aktepassering. De sleutels worden overhandigd aan de nieuwe eigenaren. Maar niet voordat er nog een laatste inspectie is gedaan. Daarna gaat u, net als de verkopers naar de notaris. Uw MIQA-makelaar  is in Colmschate ook aanwezig. Als de handtekening eenmaal is gezet, kan er verhuisd worden!

Huis Verkopen In Colmschate

Contact over huis verkopen Colmschate

Bent u van plan uw huis in Colmschate te verkopen? Dan komen wij graag met u in contact. Nog geen nieuw huis gekocht? Ook bij het kopen van een huis helpen we u graag.

Contact Huis Verkopen Colmschate