Een Huis Kopen Met Miqa

Een huis kopen

Je doet het niet vaak, een huis kopen. Dit is ons dagelijkse werk, al jarenlang. Wij kijken met een heel andere blik dan jij doet. En dat is logisch, want jij gaat er wonen en wij beschermen je tegen een miskoop. En dat kan je veel geld opleveren. Maar ook minder stress en zorgen. Die zorgen nemen wij van je over. Zaken als bouwtechnische gebreken, wat is de bestemming, hoe zit het met de erfdienstbaarheden? Zoeken wij allemaal voor je uit. Logisch dat je hier niet bij stilstaat. Wij helpen je daarom graag om samen een huis te kopen.

Meer weten?

Een appartement kopen

Als je een appartement koopt gaat het nog verder. Je hebt dan te maken met een Vereniging Van Eigenaars.  Wil je met al die kleine lettertjes opgezadeld worden, terwijl je alleen maar bezig wilt zijn met het huis waar je verliefd op bent ? Nee toch? Laat dat maar lekker aan ons over. Wij zijn dol op kleine lettertjes.

Meer weten?
Appartment Kopen
Huis Kopen Kwaliteit

MIQA levert kwaliteit

Door onze opleiding, ervaring en lokale kennis van de markt kunnen wij je als geen ander adviseren. Ook hebben wij goede contacten met collega-makelaars en daar kan je je voordeel mee doen. Door ons uitgebreide netwerk, krijgen wij vaak als eerste inzicht in de huizen die op de markt komen.

Meer weten?