Banner

Wat is woningruil

Op de woningmarkt heerst momenteel schaarste: er is weinig nieuw woningaanbod en een overweldigende belangstelling van potentiële kopers. Het overgrote deel van de woningzoekers wacht met het te koop zetten van de eigen woning totdat er een nieuw huis is aangekocht. Hierdoor droogt de markt op, terwijl er uiteindelijk veel potentieel aanbod is.

Daarom introduceren wij woningruil. Via een ‘no cure no pay opdracht zoeken wij een match tussen twee of meerdere partijen, uiteraard gebaseerd op hun woonwensen. Wij waarderen de woningen, organiseren de bezichtigingen en regelen de gehele contractuele afwikkeling tussen de partijen. Hier vindt u ons actuele aanbod van woningruil.

Wilt u graag meer weten over woningruil of wilt u meedoen, dan kunt u via deze link het woningruil informatie/opdrachtformulier vinden. Deze kunt u ingevuld mailen naar info@MIQA.nl. Heeft u nog aanvullende vragen aan ons, dan kunt u ons vanzelfsprekend bellen op 0570 – 659595 of mailen op info@MIQA.nl

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

De eerste succesvolle woningruil

Onlangs hebben wij al een mooie match mogen maken. 

Situatie: Onze klant woont in een mooie jaren ’30 hoekwoning net buiten het centrum. Aangezien de kinderen inmiddels het huis uit zijn, is er behoefte aan een kleinere woning. Wel graag op loopafstand van het centrum. Een zoektocht is gestart maar al gauw bleek dat een andere woning vinden best heel lastig ging worden vanwege de grote belangstelling. 

Op dat moment hebben wij via onze Facebookpagina een oproep gedaan voor woningruil. Hierop hebben wij diverse leuke reacties gekregen. Onze klant heeft een woning uitgezocht die haar aansprak. Vervolgens zijn beide woningen door ons gewaardeerd en voor het gewaardeerde bedrag aan elkaar verkocht.  

Op dit moment zijn wij al weer druk bezig met woningruil. Wanneer u ook hiervoor in aanmerking wilt komen, neem dan eens met ons contact op voor een informatief gesprek. 

Heeft u nog vragen?

Dat kunnen wij ons voorstellen.

Neem contact met ons op