Wij werken om uw huis te verkopen.

Uw huis verkopen?

Maak kennis met de MIQA methode

Uw huis er uit laten springen boven de andere huizen die in de verkoop staan is een pré. De aantrekkingskracht op potentiële kopers en het onderscheiden in de presentatie maakt dat uw huis wordt opgemerkt. Met onze creatieve inslag, buiten de kaders denkend en jarenlange ervaring spannen wij ons tot het uiterste in om uw huis in het best passende, unieke jasje te steken.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Plan de campagne

Samen met u maken we een plan de campagne. Dit doen we nadat we uw huis hebben bekeken en een waarde hebben bepaald. Minimaal twee mensen van MIQA makelaardij komen bij u langs. Zodat er altijd iemand op kantoor alles weet van uw huis, mochten daar vragen over zijn.

De presentatie

Wij informeren u altijd over alles wat wij doen. Samen bespreken we hoe uw huis er zo aantrekkelijk mogelijk uit gaat zien voor de verkoop. Dit hoeft u niet alleen te doen: onze interieurstyliste geeft u daarbij advies. Ieder zijn vak! Haar frisse blik gecombineerd met jarenlange ervaring maakt dat soms een paar praktische tips al volstaan om uw huis er helemaal welkom uit te laten zien. Ook worden er fraaie plattegronden van uw huis gemaakt die in grote lijnen met uw interieur worden ingericht zodat de kijker precies de foto met de plattegrond kan matchen. Nadat uw huis fotogeniek wordt bevonden, komt de fotograaf. Ook foto’s maken doen wij niet zelf, daar is echt een specialist voor nodig. Met een kennersoog uw huis er zo aantrekkelijk mogelijk uit laten zien is het doel. Met net dat beetje meer. En dan is het zover. Uw huis kan in de verkoop!

Marketingmix

We stellen vervolgens een marketingmix samen. Dat wil zeggen: we plaatsen uw huis op Funda en op onze website. Wij verspreiden het nieuws via onze social media kanalen.

Te-koop buis

Wist u dat wij de enige zijn die een speciaal gepatenteerde te-koop BUIS hebben, in plaats van een te-koop bord? Deze valt enorm op, wat extra aandacht (dus reclame) voor uw te koop staande huis betekent. En hebt u onze VERKOCHT bordjes al gezien bovenop de buis? Maar ook onze gevelvlag en balkondoeken vallen op in heel Deventer.

Eigen website

Verder laten wij van iedere woning een eigen website maken. Hierop staat alle informatie over de woning, zodat belangstellenden een goede indruk krijgen.

Bezichtigingen

Wij verzorgen gratis het landelijke NVM Open Huis dat tweemaal per jaar plaatsvindt. Elke eerste zaterdag van de maand is er de MIQA 'Kom & Kijkdag'. Hoe dat werkt, vertellen wij u natuurlijk allemaal. U ziet het: wij doen ontzettend ons best om uw huis op allerlei verschillende manieren onder de aandacht te brengen.

De onderhandeling

De voorbereidingen zijn klaar en er worden bezichtigingen gepland. Uw makelaar begeleidt de bezichtigingen en wordt er een bod gedaan, dan doet hij de onderhandelingen. Het hele proces door houden wij u op de hoogte. U kunt ook zelf de voortgang volgen via uw MOVE dossier: wij houden alles netjes voor u bij. Bel ons te allen tijde, wij staan voor u klaar en weten dat een huis verkopen niet zomaar iets is. U wilt gewoon weten wat er speelt. En daar is ons hele team zich van bewust.

De koopakte

Uw huis is verkocht, hoe nu verder? Het MIQA team maakt de koopakte op en bespreekt deze uitgebreid met u. Deze wordt door u en de kopende partij getekend. Daarna wordt de akte naar de notaris gestuurd, deze handelt het vervolgens verder af. In de tussentijd zijn wij nog steeds beschikbaar voor uw vragen. Misschien moet u een ander huis zoeken? Heeft u vragen over de financiering? Of wilt u gaan verbouwen? Ook met nieuwbouw zijn wij zeer bekend. Schroom niet, laat het ons gewoon weten.

Sleutel overhandiging

De dag van de aktepassering is daar. Vooraf doen we een laatste inspectie, zodat we zeker weten dat alles goed verloopt. Er zijn altijd nog wel wat weetjes te vertellen over het huis, dit is dé gelegenheid om die nog even te bespreken. Daarna gaan we gezamenlijk naar de notaris. Met hun makelaar. Nog steeds bewaken wij uw belangen. En dan is de handtekening gezet en kunnen de sleutels overgedragen worden! Zelfs als u daarna nog vragen hebt, in welke vorm dan ook, staan wij voor u klaar. Eens onze klant, altijd onze klant, is ons streven.

Heeft u nog vragen?

Dat kunnen wij ons voorstellen.

neem contact met ons op