Banner

Onze visie

Wij –MIQA makelaardij- zijn niet alleen ons bedrijf.  We maken ook onderdeel uit van de fijne gemeenschap waarin we wonen en leven. Waar onze kinderen zo vrij mogelijk opgroeien, om zo lang mogelijk kind te kunnen zijn. Zo’n omgeving dragen wij een warm hart toe en moet worden gekoesterd, vinden we. Daarom doen we graag iets terug. Bijvoorbeeld in de vorm van het sponsoren van lokale initiatieven.

Mooie evenementen die door de mensen in ons eigen dorp of de stad georganiseerd worden juichen wij van harte toe. Meestal zijn deze organisaties afhankelijk van giften. Het zijn mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de samenleving, vaak ook nog op vrijwillige basis.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Onze missie

Onze missie is eerlijk ondernemen en daar hoort ook ondersteuning bij voor onze directe samenleving. Ons bedrijf MIQA makelaardij draait niet alleen om geld. Dus ondersteunen wij deze prachtige initiatieven en mooie projecten zoveel mogelijk met een  bijdrage in welke vorm dan ook.

Wie sponsoren wij?

  • De ronde van Vedett: een wielerparcours door het Deventer Bergkwartier
  • De Vijfhoekloop, een jaarlijks terugkerend hardloopevenement. Leuk weetje: De 5 km afstand wordt de MIQA homerun genoemd.
  • Colmpop: het jaarlijkse pop-event in het oude dorp van Colmschate
  • De plaatselijke carnavalsvereniging
  • Stichting Present Deventer. Deze stichting koppelt vrijwilligers aan mensen in de omgeving die wat extra hulp nodig hebben. Door omstandigheden hebben zij het even moeilijk. Wat is er mooier om een helpende hand te kunnen bieden? Dat kan praktisch zijn, of gewoon wat gezellige momenten samen.
  • SV Colmschate ’33, de lokale voetbalclub. Wij sponsoren de jaarlijkse MIQA patat-snertloop. Voor alle F, G, mini’s, E teams.
  • Teamsponsor van Helios, de voetbalclub van onze jongste zoon, waarbij we de kleding sponsoren.
  • En last but not least: Go Ahead Eagles!

Delen = vermenigvuldigen

‘Eerlijk ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Wederzijds vertrouwen is een groot goed en dat is waar wij naar streven. Niet alleen zakelijk, maar ook naar onze omgeving: de gemeenschap waarin we wonen en leven dragen wij een warm hart toe. ‘

Kom eens bij ons langs

U bent altijd welkom voor een verse koffie bij ons op kantoor.

neem contact met ons op