Banner

Bij MIQA gaan we er samen voor

Een team van gedegen specialisten

Achter MIQA Makelaardij staat een heel team van specialisten. Ieder heeft een eigen expertise en jarenlange ervaring op zijn of haar vakgebied. Zij blijven bij hun leest. Deze krachten bundelen we voor u samen. Zij halen het beste uit zichzelf om uw huis zo onderscheidend mogelijk op de markt te zetten. Dit team luistert naar uw wensen en zet deze vervolgens om in een uitstekend eindresultaat.

Huis verkopen Deventer

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Het hele team helpt om uw huis verkoop-klaar te maken.

Onze interieurstylist

Te beginnen met het fotogeniek maken van uw huis. Onze interieurstylist maakt een afspraak met u om samen door het huis te gaan en te kijken of er verbeterpunten zijn. Zij ziet meteen dat een meubelstuk wat verschoven moet worden om ruimte te creëren. Misschien past een andere kleur beddensprei beter. Of als finishing touch nog wat losse spulletjes wegwerken. Met haar oog voor detail en haar kennis van zaken weet zij precies de juiste inrichting te vormen, waardoor alle pluspunten meteen opvallen. Om zo het huis gereed te maken voor de volgende stap: de fotoreportage.

Onze professionele fotograaf

U wilt geen makelaar die zelf de foto’s van uw huis maakt, lijkt ons. Voor de beste kwaliteit foto’s is echt een professionele fotograaf nodig. Wij hebben zo’n vakfotograaf. Hij weet alle unieke elementen van uw huis feilloos vast te leggen, op een eerlijke manier. Met een stilistisch gevoel voor detail vangt hij de schoonheid in zijn foto’s. Verrassend en loepzuiver. Hij is niet eerder tevreden dan dat hij uw huis van zijn allerbeste kant heeft laten zien. Overigens komt een collega van ons kantoor een half uurtje voor de fotograaf uit om de laatste puntjes, samen met u, op de I te zetten.

Het kantoorteam

Ondertussen is ons dynamische kantoorteam voortdurend voor u aan het werk. Een strakke organisatie en een gedegen plan van aanpak zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Iedereen heeft haar eigen taak. De communicatie naar buiten is prettig open en transparant.

Heeft u vragen over uw hypotheek of verzekering?

Ook deze specialisten zitten bij ons letterlijk om de hoek: de adviseurs van Finenzo. Zij zorgen ervoor dat uw woondroom wordt omgezet in werkelijkheid. Regelen alles voor uw hypotheek zodat u zich daar verder niet meer druk over hoeft te maken. Spannen zich tot het uiterste in om voor u het allerbeste pakket samen te stellen. Ook voor verzekeringen, pensioenen, sparen, beleggen en lenen bent u bij hen aan het juiste adres.

Heeft u (tijdelijk) een huurwoning nodig? Of wilt u uw woning verhuren?

Dat kan onder andere bij mijnhuurwoning.com. Een fijn bedrijf dat actief is in de regio’s Deventer, Raalte, Olst, Wijhe, de Achterhoek en Zutphen. Met een persoonlijke aanpak en zeer actief op de Social Media bent u bij deze verhuurders in innovatieve handen.

Kom eens bij ons langs

U bent altijd welkom voor een verse koffie bij ons op kantoor.

NEEM CONTACT MET ONS OP