Banner

Nieuwbouwprojecten

U kunt u laten inschrijven op de interesselijst voor nieuwbouwprojecten. Op deze wijze blijft u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. U kunt uw interesse kenbaar maken via info@MIQA.nl.

Huis verkopen Deventer

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Snippen aan de Dijk

Alle woningen staan momenteel onder optie.

Wil je stads en groen tegelijk wonen? Op het voormalige Kloezeman terrein ontstaat de komende jaren een prachtige nieuwe woonbuurt. Snippen Aan de Dijk is een compleet nieuwe woonomgeving midden tussen het groen met de gezellige historische binnenstad om de hoek. Woongenot staat hier voorop!

De veranda woningen liggen aan een prachtige groene zone met een slingerend pad er doorheen. Hier komen geen auto’s zodat je vanaf je veranda heerlijk kunt genieten van de rust en het groen en kunnen de kinderen veilig spelen. Parkeerplaatsen genoeg trouwens maar die staan om de hoek. De gemêleerde steen geeft de veranda woningen een bijzondere look. En door het platte dak heb je verrassend veel ruimte op de bovenste verdieping. Er komen woningen met twee en drie lagen, zo is er wat te kiezen.

Kijk voor meer informatie op www.snippenaandedijk.nl

Johannes Aupingkwartier

Wonen in het Johannes Aupingkwartier

In het Johannes Aupingkwartier heb je een ruime woningkeuze. Het gevarieerde plan bestaat uit 121 woningen en 36 zorgappartementen. Koop en huur. En in verschillende prijsklassen. Ben je starter op de woningmarkt? Of heb je een beperkt budget? Wij bieden graag oplossingen om onze koopwoningen ook voor jou bereikbaar en betaalbaar te maken.

Johannes Aupingkwartier wordt in verschillende fasen uitgerold. De eerste fase bestaat uit blok 10 en blok 9, gelegen aan de buitenrand van de wijk. De tweede fase bestaat uit blok 6, blok 7 en blok 8, wat gaat om de verkoop van ruime stadswoningen en stoere rijwoningen. De overige fasen worden uitgerold in 2021.

Voel jij je thuis in een stoere woonomgeving? Dan is het Johannes Aupingkwartier jouw gedroomde thuis! Met deze robuuste, maar tegelijkertijd frisse en knusse wijk werkt Ter Steege Bouw Vastgoed vol trots aan een bijzonder stukje Deventer. Met woningen voor ieder wat wils, dus ook voor jou!

Wat het Johannes Aupingkwartier zo bijzonder maakt? De locatie, aan de Laan van Borgele in Deventer. Een fijne plek, dicht bij voorzieningen als school, winkelcentrum en sportgelegenheden. Maar ook een historische plek met karakter, waar beddenfabrikant Auping meer dan honderd jaar lang de beste bedden produceerde. Sinds 2014 staat de locatie leeg. Wij kunnen niet wachten om deze oude fabriekslocatie om te toveren tot een eigentijdse, gezellige woonwijk. En daarmee Deventer nog een stukje mooier te maken!

Tikkeltje anders

Hard van buiten, zacht van binnen. Ook dat is het Johannes Aupingkwartier. Zo herinnert de stevige buitenrand met stoere woonblokken aan het industriële verleden van het gebied. Tegelijkertijd zorgt het vriendelijke binnengebied, met veel ruimte voor groen en ontmoeting, voor gezelligheid en sfeer. Deze allesbehalve standaard wijk maakt jouw woonbeleving in het Johannes Aupingkwartier meer dan uniek.

 

Kijk voor meer informatie op www.johannesaupingkwartier.nl

 

Heeft u nog vragen?

Dat kunnen wij ons voorstellen.

Neem contact met ons op