STADS BUITEN WONEN IN NIEUWLARENSTEIN

De woningen van Nieuwlarenstein

De oude koloniale landbouwschool in Deventer wordt getransformeerd tot Nieuwlarenstein; 9 herenhuizen, 10 stadswoningen, 46 koop- en huurappartementen en 9 smederijwoningen rondom een gezamenlijke binnentuin. Een project met een knipoog naar het verleden. De verschillende woningtypes worden benoemd naar voormalige functies van de oude koloniale landbouwschool.

Carré-vorm rondom een binnentuin

Nieuwlarenstein wordt in een carré-vorm rondom een binnentuin gebouwd. Ook dit met een knipoog naar het verleden. Het binnengebied van het Larenstein kent namelijk een lange geschiedenis als proeftuin. De gezamenlijke tuin wordt net zoals vroeger gevuld met moestuinen, bomenteelt en kassen. Je kunt hier lekker met je handen in de aarde zitten, een paar takken snoeien, een kop koffie met de buren drinken, boontjes uit de moestuin halen, picknicken in het gras, bloemen plukken, of … gewoon lekker zitten met het uitzicht op de prachtige woningen.

Inschrijven

Benieuwd geworden naar alle plannen? Dat kunnen wij ons voorstellen.

Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief en zodoende van alle activiteiten rondom de verkoop op de hoogte gehouden worden via: https://nieuwlarenstein.nl/contact/

De voorlopige planning ziet er als volgt uit:

Zoals genoemd is deze planning voorlopig en kan deze  altijd door allerlei factoren aangepast worden.

WONINGTYPE START VERKOOP START BOUW
De Smederij VERKOCHT 2e kwartaal 2018
De School 3e kwartaal 2018 2019
Het Lab VERKOCHT 3e kwartaal 2018
De Bieb VERKOCHT 3e kwartaal 2108

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Heeft u nog vragen?

Dat kunnen wij ons voorstellen.

Neem contact met ons op