In voorbereiding

U kunt u laten inschrijven op de interesselijst voor nieuwbouwprojecten. Op deze wijze blijft u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. U kunt u interesse kenbaar maken via info@MIQA.nl.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Johannes Aupingkwartier

Fase 1 van de verkoop is inmiddels gestart. De verdere uitrol van de overige fasen vindt plaats in 2020 en 2021.

Wonen in het Johannes Aupingkwartier

In het Johannes Aupingkwartier heb je een ruime woningkeuze. Het gevarieerde plan bestaat uit 121 woningen en 36 zorgappartementen. Koop en huur. En in verschillende prijsklassen. Ben je starter op de woningmarkt? Of heb je een beperkt budget? Wij bieden graag oplossingen om onze koopwoningen ook voor jou bereikbaar en betaalbaar te maken.
Johannes Aupingkwartier wordt in verschillende fasen ontwikkeld. De eerste fase bestaat uit blok 10 en blok 9, gelegen aan de buitenrand van de wijk.

Voel jij je thuis in een stoere woonomgeving? Dan is het Johannes Aupingkwartier jouw gedroomde thuis! Met deze robuuste, maar tegelijkertijd frisse en knusse wijk werkt Ter Steege Bouw Vastgoed vol trots aan een bijzonder stukje Deventer. Met woningen voor ieder wat wils, dus ook voor jou!

Wat het Johannes Aupingkwartier zo bijzonder maakt? De locatie, aan de Laan van Borgele in Deventer. Een fijne plek, dicht bij voorzieningen als school, winkelcentrum en sportgelegenheden. Maar ook een historische plek met karakter, waar beddenfabrikant Auping meer dan honderd jaar lang de beste bedden produceerde. Sinds 2014 staat de locatie leeg. Wij kunnen niet wachten om deze oude fabriekslocatie om te toveren tot een eigentijdse, gezellige woonwijk. En daarmee Deventer nog een stukje mooier te maken!

Tikkeltje anders
Hard van buiten, zacht van binnen. Ook dat is het Johannes Aupingkwartier. Zo herinnert de stevige buitenrand met stoere woonblokken aan het industriƫle verleden van het gebied. Tegelijkertijd zorgt het vriendelijke binnengebied, met veel ruimte voor groen en ontmoeting, voor gezelligheid en sfeer. Deze allesbehalve standaard wijk maakt jouw woonbeleving in het Johannes Aupingkwartier meer dan uniek.

 

Heeft u nog vragen?

Dat kunnen wij ons voorstellen.

Neem contact met ons op