STADS BUITEN WONEN IN NIEUWLARENSTEIN

De woningen van Nieuwlarenstein

De oude koloniale landbouwschool in Deventer wordt getransformeerd tot Nieuwlarenstein; 9 herenhuizen, 10 stadswoningen, 46 koop- en huurappartementen en 9 smederijwoningen rondom een gezamenlijke binnentuin. Een project met een knipoog naar het verleden. De verschillende woningtypes worden benoemd naar voormalige functies van de oude koloniale landbouwschool.

Carré-vorm rondom een binnentuin

Nieuwlarenstein wordt in een carré-vorm rondom een binnentuin gebouwd. Ook dit met een knipoog naar het verleden. Het binnengebied van het Larenstein kent namelijk een lange geschiedenis als proeftuin. De gezamenlijke tuin wordt net zoals vroeger gevuld met moestuinen, bomenteelt en kassen. Je kunt hier lekker met je handen in de aarde zitten, een paar takken snoeien, een kop koffie met de buren drinken, boontjes uit de moestuin halen, picknicken in het gras, bloemen plukken, of … gewoon lekker zitten met het uitzicht op de prachtige woningen.

Planning

De verkoop van Nieuwlarenstein wordt in verschillende fases opgedeeld. Allereerst start de verkoop van de huizen in De Smederij. De monumentale huizen in De Smederij worden ruim met een woonoppervalk van zo’n 125m2.

Daarna volgt de verkoop van de huizen in Het Lab en De Bieb en de appartementen in De School. De belangstelling voor alle huizen is momenteel groot. Wij verwachten dan ook dat er een verkoop bij inschrijving gaat plaats vinden, welke door de projectnotaris uit Deventer begeleid wordt.

Inschrijven

Benieuwd geworden naar alle plannen? Dat kunnen wij ons voorstellen.

Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief en zodoende van alle activiteiten rondom de verkoop op de hoogte gehouden worden via: https://nieuwlarenstein.nl/contact/

De voorlopige planning ziet er als volgt uit:

Zoals genoemd is deze planning voorlopig en kan deze  altijd door allerlei factoren aangepast worden.

WONINGTYPE START VERKOOP START BOUW
De Smederij VERKOCHT 2e kwartaal 2018
De School 2e kwartaal 2018 4e kwartaal 2018
Het Lab 18 april tussen 18.00  en 20.00 uur
21 april tussen 11.00 en 13.00 uur
3e kwartaal 2018
De Bieb 18 april tussen 18.00  en 19.30 uur
21 april tussen 11.00 en 13.00 uur
3e kwartaal 2108

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Heeft u nog vragen?

Dat kunnen wij ons voorstellen.

Neem contact met ons op